Rajin Menyinggah

Kenal dari Facebook

Muka Surat Biodata

Hye

Nice to meet you~!

Ape jadah ade atas meja ni?

Minum joom??

Eh, tu ape pulak?

mungkin gambar-gambar kat atas ni dah menunjukkan betapa poyo, gelabah dan budget bagusnye seorang Mastura ituuuuu~!

pengenalan. name aku Mastura bt Borhan. umur sekarang dah 24 tahun. hidup sejak 15 Mac 1987. masih belum kahwin. name dalam blog aku pilih Rapunzel Cikilolo; tak pun Paripari Cumel dalam facebook.

aku suke online dengan facebook sebab ade Cafe' World dengan Farmville. sape kaki game, boleh la join aku sekali.

selain tu, aku suke tulis blog. nak cerite semua bende dalam ni pasal diri aku. angan-angan nak jadi penulis tak kesampaian. baek tulis blog aje kan?

tak pun aku suke chatting, salu jugak aku masuk chat room kalau bosan. kalau sape-sape minat chat; add la id aku pari2cumel@yahoo.com.my. lame tak aktif sesejak aku kenal Encik L.

okey, last but not least. aku decide nak blogging sampai aku tua! enjoy reading yaaar ~!

Tiada ulasan:



Si Tulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.