Pengikut (Blogspot)

Isnin, 5 Februari 2018

tin kosong (33) : kopi

assalammualaikum dan selamat tengah malam...

malam ni belum nak tidur lagi sebab semangat membuat kerja-kerja rekabentuk. yang kebanyakannya revised drawing.

secawan kopi jam lima petang memang boleh boost energy sampai ke tiga pagi. insya-Allah.

sedar tak sedar dah lima hari dah bulan februari berlalu. 

wasalam.



6 ulasan:

  1. Pekat ke kopi tu sampai dekat 12jam bertahan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. hmmm.

      minuman utama di rumah aku memang nescafe o'

      bila aku petang-petang minum secawan kopi instant yang selalunya antara pearl cafe atau nescafe 3 in 1 memang membawak segar sampai 3 pagi.

      kalau mula mengadap pc lepas isyak smpai 2 pagi salu baru terasa penatnya.

      Padam
  2. tapi tido kena cukup... untuk kesihatan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuhu,

      tidur cukup tapi waktu berubah wan.

      Padam
  3. Pakcik tak minum kopi terutama pada waktu malam.
    nanti susah tidur.
    Tapi kalau drive malam jauh2, mesti cari kopi kat r n r,
    supaya tak mengantuk.

    BalasPadam
    Balasan
    1. aah.

      kopi ni minum utk stay up ja pakcik...

      kalau nak tidur, baikla jangan minum...

      Padam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.