Jumaat, 12 Januari 2018

update (37) : nyanyian serambi

assalammualaikum, salam jumaat semua...


bila terasa penat sekali sekala dengan masalah kerja yang semua dilalui dan dialami oleh orang - orang dewasa; lagu ini cukup sentimental.

entah satu hari; dalam minggu ni balik dari meeting dan melawat tapak bertemankan Lokman; dia dok 'humming' lagu ni.

#deep

salam jumaat semua di tahun baru. 

wasalam. 

6 ulasan:

  1. Aku pun faham penat dengan kerja dan juga dengan orang sekeliling kita.

    Apa-apa pun stay strong,:D

    BalasPadam
    Balasan
    1. kadang benda-benda kerja ni tak ada apa pun. yg penting selesaikan bidang kerja kita and let it go. kalau nak hidup sempoi lah.

      Padam
  2. Wah dah tukar baju baru..

    BalasPadam
    Balasan
    1. amik mood baru.

      tp mcm tak kena pulak. mcm akan tukar dalam masa terdekat ni.

      huhu.

      Padam
  3. Kerja mana yang tak penat
    Apatah lagi kalau membanting tulang empat kerat.
    tapi kerja sekarang banyak yang memenatkan minda dan mata.

    BalasPadam
    Balasan
    1. tapi saya terus terang masih lagi kagum dengan orang-orang yang membanting tulang empat kerat.

      kerana kerja-kerja mcm tu; lebih cepat menggunakan akal kreatif dari memerap di depan komputer.

      Padam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.

Blogger

Google +