Rajin Menyinggah

Kenal dari Facebook

Ahad, Julai 2

syawal 1438 : hari raya

hello semua, selamat petang...

beberapa hari siri aku meroyan di instagram hal kerja. hal kerja yang aku rasakan susah untuk aku selesaikan. ia berpunca daripada apa ya. tapi aku tak berfikir lagi tentang punca kejadian itu berlaku.

aku decided tidak menyambut hari raya tahun ni. aku rasa aku bukanlah orang yang layak untuk menyambutnya dengan riang ria sekali.

aku pun bukannya ada kanak-kanak untuk diraikan pun.

bagi aku, aku dah jemu dengan gaya hari raya yang sama seperti tahun-tahun sebelumnya. 

sangat-sangat mendukacitakan, sedih dan pilu. terkenang kenangan lama. so whatever bullshit thing happens in entire life akan diceritakan di hari raya.

jika aku sedang berdukacita, baik lah aku duduk diam-diam di rumah. dari aku ke sana dan ke mari then i tell a bullshit thing happen. 

takde orang nak mendengar dan mempercayainya pun.

that's why aku fikir, be alone is much better.

dari aku spoiled mood sesiapa di hari raya.

bagi pendapat peribadi aku, hari raya aidilfitri adalah salah satu sambutan kemenangan bagi melangsaikan Ramadhan dengan jayanya.

pada masa ini, kita akan kunjung mengunjung dan memohon ampun dan maaf kepada keluarga, saudara mara, rakan taulan dan seluruh muslimin dan muslimat di dunia ini.

rasanya objektif seperti yang kat atas tu, tak akan dapat aku laksanakan jika ada sahaja perkara yang masih belum selesai.

buat pembaca blog ni.

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.


okbai. 

3 ulasan:

  1. betul la tu...hari raya hari meraikan kejayaan di bulan Ramadhan.

    Selamat Hari Raya... maaf Jika ada salah dan silap :-)

    BalasPadam

Jom komen ramai-ramai...



Si Tulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.