Rajin Menyinggah

Kenal dari Facebook

Isnin, April 3

update (26) : hari-hari yang mengantok kan

hello semua, selamat malam...

dijangkakan aku stay up malam ni. mungkin bulan ni sibuk dengan kerja di hadapan komputer. semoga apa yang aku buat ni memudahkan orang lain serta diberikan rezeki.

setiap hari adalah satu pembelajaran baru. aku dah jemu belajar. semua pun pernah rasa macam ni kan? tapi apa yang aku akui, kita tak boleh sombong dan melarikan diri daripada belajar setiap hari. jika kita buat salah satu darinya maka, ia seperti menipu diri sendiri. 

jika kita tak belajar benda teknikal atau sesuatu yang menjurus kepada kerjaya kita mungkin belajar sesuatu membentuk sahsiah dan kekeluargaan.

seterusnya kemasyarakatan.

jujurnya aku penat. tapi aku tak mengeluh pun.

ok. sambung kerja ya.

kbai.




2 ulasan:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam

Jom komen ramai-ramai...



Si Tulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.