Pengikut (Blogspot)

Jumaat, 31 Mac 2017

update (25) : tak tido malam

hello semua, selamat tengah malam...

lama aku tak stay up macam ni. memang dah ngantok dah pon. officially dah pindah kat rumah belakang. kat sini juga ofis aku.

daripada stor barang kerja dah built up sesikit jadi rumah dan ruang pejabat.

semoga kesukaran yang bulan-bulan lepas berakhir lah. 

sekarang tengah eksaited buat laporan, drawing dan belajar menjilid buku. 

hmm. kbai, 

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.