Rajin Menyinggah

Kenal dari Facebook

Jumaat, Mac 31

update (25) : tak tido malam

hello semua, selamat tengah malam...

lama aku tak stay up macam ni. memang dah ngantok dah pon. officially dah pindah kat rumah belakang. kat sini juga ofis aku.

daripada stor barang kerja dah built up sesikit jadi rumah dan ruang pejabat.

semoga kesukaran yang bulan-bulan lepas berakhir lah. 

sekarang tengah eksaited buat laporan, drawing dan belajar menjilid buku. 

hmm. kbai, 

6 ulasan:

  1. drawing? cad?

    dulu aku selalu konfius antara imsomnia dengan amnesia... tu belum salah eja nama bedak agnesia lagi tu. ok, tu je nak bagitau.

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup. cad.

      dwg structure dewan. tengah bljr buat freelance, company so on and on.

      acheh...

      Padam
  2. selepas kesusahan pasti ada kesenangan... selamat maju jaya

    BalasPadam

Jom komen ramai-ramai...



Si Tulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.