Pengikut (Blogspot)

Rabu, 22 Februari 2017

tin kosong (22) : banyaknya aktiviti sewaktu memancing

hello semua, selamat petang,

aku sakit-sakit badan. bila petang ni nak merehat selain tidur aku duduk sejam dua tepi sungai. teman lokman memancing.

aku salu kalau ngantok tidur je dalam kereta. tak pun baca buku cerita. tak pun tengok awan. tak pun dengar kicauan burung. tak pun makan laksa ala koboi lalu kuahnya perecik kat seluar. tak pun ambilkan gabus untuk Lokman buat tanda kat joran. tak pun tengok twitter. tak pun tengok lirik lagu. tak pun update instagram. tak pun tulis blog.

siapa kata teman memancing tak banyak aktiviti?

kihkihkih. tanya pun dah macam perli kan.

kbai.

5 ulasan:

  1. Boleh buat macam-macam waktu tu. Ada masa free seronoklah.

    BalasPadam
  2. banyak je aktiviti boleh buat sewaktu teman orang memancing..mewarna, baca buku, update instagram, tido..hehehehe

    BalasPadam
  3. banyak aktiviti boleh buat...tapi dlm keadaan senyap la... hehe jgn ada bunyikkk nnt ikan lari

    BalasPadam
  4. Bagi aku memancing ni sangat memerlukan kesabaran yang tinggi. Kan?

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.