Pengikut (Blogspot)

Rabu, 22 Februari 2017

tin kosong (22) : banyaknya aktiviti sewaktu memancing

hello semua, selamat petang,

aku sakit-sakit badan. bila petang ni nak merehat selain tidur aku duduk sejam dua tepi sungai. teman lokman memancing.

aku salu kalau ngantok tidur je dalam kereta. tak pun baca buku cerita. tak pun tengok awan. tak pun dengar kicauan burung. tak pun makan laksa ala koboi lalu kuahnya perecik kat seluar. tak pun ambilkan gabus untuk Lokman buat tanda kat joran. tak pun tengok twitter. tak pun tengok lirik lagu. tak pun update instagram. tak pun tulis blog.

siapa kata teman memancing tak banyak aktiviti?

kihkihkih. tanya pun dah macam perli kan.

kbai.

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.