Rajin Menyinggah

Kenal dari Facebook

Rabu, Januari 27

tin kosong (17) : penulisan dan dokumentasi

hello semua, selamat petang...

ada satu-satu situasi, bila perkataan atau percakapan gagal menyatakan makna sesuatu pekerjaan. bila perkataan tidak menyelesaikan fahaman kehendak. 

kita akan menggunakan lukisan dan tulisan sebagai medium untuk menyampaikan sesuatu. kemungkinan berkongsi fahaman dan kadang-kala mengingatkan yang telah lupa.

kbai. 

8 ulasan:

  1. ...lalu garapan dan maksud apalah agaknya yg tersirat di sebelaik heading yg ada sekuntum mawar pink penghias blog ini.

    BalasPadam
    Balasan
    1. huahuahua.

      takde ape makna pun kak. cuma ubah selera je sekali sekala. dah lama tak ubah header tu...

      Padam
  2. Penuh makna tersirat di sebalik tulisan kali ini. ;-)

    BalasPadam
  3. Pndai bermain ayt. Me?? Stret to de point je.

    BalasPadam
    Balasan
    1. takde la. takdela mainan mana may. ko pun okey

      :)

      Padam
  4. kalau tetap tak faham juga memang maknanya tak faham bahasa namanya tu..heheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuhu.

      takde melibatkan benda personal pun diana. tu cuma hal kerja je.

      Padam
  5. Assalamualaikum,
    Benar itu.. selain percakapan, lukisan dan tulisan juga mewakili apa yang mahu dimaksudkan. kadang-kadang bahasa badan juga menjadi lontaran,..

    BalasPadam

Jom komen ramai-ramai...



Si Tulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.