Pengikut (Blogspot)

Khamis, 11 Jun 2015

update kerja (12) : goodbye good soul

hello semua, selamat pagi...

hmmm. senang je nak bagi orang lain tak berjaya. patahkan semangat dia, sure dia tak boleh nak ke mana-mana. buat apa pun dia tak boleh, fikir apa pun dia tak mampu.

kbai.

6 ulasan:

  1. kak punzel nk patahkan semangat orang ke? -,-

    BalasPadam
  2. weiiii, x baik weii...haha...

    BalasPadam
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam
  4. Janganla macam tu.. Tak baik :(
    tapi memang ada yang bersikap macam tu.. Pura pura prihatin, dalam senyap dia atur langkah nak patahkan semangat kita.

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.