Pengikut (Blogspot)

Khamis, 16 April 2015

updated (4) : paperwork untuk diri sendiri

hello semua, selamat petang...

wow. dah sebulan tak tulis blog. mungkin lebih dari sebulan. ni semua salah gst. hahaha.

entahlah. lately Lokman banyak travel dan long distance. terperuk dan terperosok aku sendirian tinggal di hostel milik ofis. macam bebujang dulu. huahua. 

tahun ni Lokman banyak travel, compare dengan aku banyak pulak masa duduk di ofis dan siapkan paperwork.

aku ingat nak bangkit buat paperwork yang bermutu dan berkeunggulan. tu je yang aku reti pun. aku first time ever buat paper untuk diri sendiri. 

Lokman suruh stop kejar G1 bagi Kontraktor Kecil-kecilan dia, Lokman suruh aku fokus submit paper I.R aku. aku dengar kursus pun masih tak confidence nak ambil kursus tu tau. 

oh, aku tulis sini sebab nak update je.

maybe, lepas ni aku tulis satu benda yang memberangsangkan.

lagipun semua hal kerja aku nak asingkan tau kat blog lagi satu. tak banyak menulis pun kat sana. baru-baru nak up jugak. kalo nak tau pasal status dan kursus I.R boleh baca kat blog ni professional assessment examination (1) : workshop.

tu je. sekarang tengah carik-carik idea nak hantar report I.R. Lokman pulak kerja kat Kilang Tank Insulator, sekarang ada kat Sungai Tong, Kuala Berang, Terengganu.

dah dua tiga minggu gak berjauhan dengan dia. kalau dekat asyik bergaduh je. kalau buat distance sikit maybe masing-masing boleh bertenang kan. sedikit demi sedikit dah rasa rindu. depan mata rasa benci je. 

ok, ni over pulak mengaku. hakhak. salam sayang semua.

kbai.


p.s : kite tak boleh dapat ape yang kite nak, apetah lagi kite nak fulfill kehendak orang lain kan - tapi ade orang lain faham ape yang jadi kat kite. setakat ni belum ada.



Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.