Pengikut (Blogspot)

Selasa, 28 April 2015

update kerja (5) : checker awesome

hello semua, selamat petang...

mengantoknye hari ni. mengantok sangat-sangat.

aku jumpe acik engineer awesome. awesome sangat sebab dapat betulkan segala macam design aku secara theoretical. bangga jugak ada acik umur 40-an ada kutuk design orang muda macam aku.

oh, another thing. aku ada dapat job interview untuk esok. dan lebih ummp lagi bile aku sebut nama company tu, acik tu cakap takyah keje kat sana.

seorang perempuan yang awesome. 

mewarnai hari aku ini hari. aku faham, masa aku tua nanti aku nak jadi macam dia. 

tu je luahan perasaan dan update pasal kerja. kbai. 

8 ulasan:

  1. pasti ada sbb kenapa dia ckp mcm tu =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. entah la yui.

      tk dpt dig out...

      tk pergi pun interview tu

      Padam
  2. Bila dah tua. .jgn lupa kongsi pengalaman dgn org muda.

    BalasPadam
  3. errr, nape dia x kasi keje kat sana?

    BalasPadam
    Balasan
    1. wahida, beban kerja tak setimpal dengan gaji.

      katenye lah

      at the end, aku tk pegi interview tu.

      kereta rosak time tu...

      huu... spoil betul.

      Padam
  4. Sabaq byk2 cik repunzel,hehe..tima kasih mai blog sya..hehe ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq syaz.

      takpe, maybe ade rezeki kat tempat lain.

      huu...

      Padam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.