Pengikut (Blogspot)

Selasa, 28 April 2015

update kerja (5) : checker awesome

hello semua, selamat petang...

mengantoknye hari ni. mengantok sangat-sangat.

aku jumpe acik engineer awesome. awesome sangat sebab dapat betulkan segala macam design aku secara theoretical. bangga jugak ada acik umur 40-an ada kutuk design orang muda macam aku.

oh, another thing. aku ada dapat job interview untuk esok. dan lebih ummp lagi bile aku sebut nama company tu, acik tu cakap takyah keje kat sana.

seorang perempuan yang awesome. 

mewarnai hari aku ini hari. aku faham, masa aku tua nanti aku nak jadi macam dia. 

tu je luahan perasaan dan update pasal kerja. kbai. 

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.