Pengikut (Blogspot)

Sabtu, 7 Mac 2015

movie (1) : doremon stand by me

hello semua, selamat petang...

tiba-tiba dekat website layanon9.net ada bagi tengok cerita doremon stand by me. filem yang ditayangkan oleh Astro First baru-baru ni. 

ni aku ulang kali kedua sambil buat paper demografi penduduk. 

hurm. syok jugak bile dapat tengok another side of doremon dan nobita. 

cerita pasal persahabatan antara manusia dan binatang. bile aku tengok doremon aku teringat Nyuning kat rumah. 

hehe. best woh. sampai nangis tau part-part akhir tu.

itu sahaja untuk hari ni. kbai. 

8 ulasan:

  1. lama tak tengok doraemon n nobita. zaman kecik2 dulu suka tengok hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalo ada masa layan k.

      tak nyesal...

      Padam
  2. Tak dapat tengok lagi. Nanti nak tengok juga ni :)

    BalasPadam
  3. kat asstro first? ada lagi tak? aku cek sekarang...

    BalasPadam
    Balasan
    1. astro first tak pasti...

      kat online tu masih boleh tengok la...

      Padam
  4. nak cari poket doremon tu
    kat mana ada jual
    [senang nak ambik/capai barang2]

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.