Rajin Menyinggah

Kenal dari Facebook

Khamis, Februari 26

melayu tipikal (1) : tudung bawal

Hello semua, selamat pagi...

Tipikal lelaki Melayu suka perempuan pakai tudung bawal. Tudung bawal ni macam legend kat perempuan Melayu.

Not Ariani, Not Syira, Not Shawl.

Pakai tudung bawal, sejuk mata memandang.

Kbai.


13 ulasan:

  1. Saya hantar awak gi Pulau Perhentian untuk Ricci projek.. bukan gi checking ikan bawal. K.bai.

    BalasPadam
  2. oo gitu eh...tapi aku pulak buat tudung bawal tu macam pakai shawl...gitu...hehe...

    BalasPadam
  3. jarang pakai bawal sekarang.. lebih kepada tudung instant je. hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama la kite.

      Dh kena perli barulah pakai. Kalo tak kembali normal.

      Padam
  4. Kakak ada anak buah lelaki memang pesan pada isterinya kalau jalan dgn dia hanya boleh pakai tudung bawal. Dia tak suka yg lain..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bg saya kak, memang kite muka org asia sesuai pakai fesyen tu. Nampak takde mslh kot...

      Huuu

      Padam
  5. tak reti pakai tudung bawal.
    boleh buat tutorial tak.
    heeee :)

    BalasPadam
  6. adoi da taip tadi, hilang pulakk..grrr


    punzel aku da mula rajin berbawal bawalan balik...hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bagus ain. Keep up.

      Aku rasa ada error la kat blog ni...

      Td aku taip pun hilang

      Padam

Jom komen ramai-ramai...



Si Tulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.