Pengikut (Blogspot)

Isnin, 23 Februari 2015

drama melayu (3) : teman lelaki upahan

hello semua, selamat petang...

dalam banyak-banyak drama Melayu aku tonton online. ni lah first time ever aku tengok dua kali ulang. repeat again. dua kali ulang.

hurm. berhantu betul. nak beli novel dia. tapi tengah-tengah bulan ni duit tak in pulak. jadi ulang drama dua tiga kali. okey?

aku rasa jalan cerita dia menjadi. then, set dia cantik-cantik. memang kena lah rumah dan pejabat taukeh bisnes perabot.

pelakon talented dan bersahaja. tak kira lah, pelakon utama dan pelakon pembantu pun sama. 

tak logik dalam novel jadi real dalam drama.

tu aje. kbai.

hehe.

p.s : scene komuter tu nanti aku sambung kalo rajin. huehue. 

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.