Pengikut (Blogspot)

Sabtu, 10 Januari 2015

mesyuarat mingguan (4) : buying time

Hello semua, selamat tengah hari...

Waiting time or buying time. Membunuh untuk pihak yang terdesak. Moreover untuk kontraktor. Ada kala, kontraktor pun kena buying time. Oh, dalam ape-ape hal pun kontraktor tetap bersalah dalam situasi buying time.

Tu je konklusi aku yang berat sebelah. Kbai.

6 ulasan:

  1. Developer & consultant agak-agak boleh buying time tak:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. depa yang salu buying time.

      drawing tak siap la itu la, ini la....

      kontraktor akan buying time kalau barang lambat siap or pekerja takda.

      tu je.

      hahaha.

      Padam
  2. Haaa.. yg ini aku tak berapa faham sgt.

    BalasPadam
  3. Haaa
    Ini kena tnya yg berkaitan sbb yui xfhm. Haha

    BalasPadam
  4. aku pun x faham...hahaha...

    BalasPadam
  5. bab bab ni surrender.. tak de pengalaman. hihihi

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.