Pengikut (Blogspot)

Khamis, 8 Januari 2015

drama melayu (2) : sebentuk kunci sedetik cinta

Hello semua, selamat malam...

Macam biasa kalau tengah layan "paperwork" kat office, aku akan buka website www.layanon9.net sebagai radio. Kire aku buat kerja sambil dengar drama. Bile part yang best je baru aku tengok sekejap alih perhatian dari "paperwork" ke drama yang aku tengok tu la.

Macam tadi, aku tengok cerita macam kat atas tu. Lakonan teraju utama Fahrin Ahmad dan Rita Rudani.

Kesannya ayat dalam cerita ni ialah saya buka hati saya yang terkunci adalah untuk memaafkan awak.

Bagi aku maaf sama dengan memberi peluang. Jika kita seorang yang pemaaf, mungkin kita juga mudah memberi peluang kepada orang lain.

Tu je nak kongsi hari ni. Kbai.

p.s : aku rasa ni dua entri yang lebih kurang sama, mgkin aku sangat harapkan peluang untuk melangkah one step future in career. Wish me luck ok.

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.