Pengikut (Blogspot)

Selasa, 2 Disember 2014

kerjaya & masa depan (4), partner & other partner (6) : result ptd exam online

hello semua, selamat tengah hari...

keputusan untuk periksa PTD online hari tu. hahaha. aku baru teringat nak check.


Dukacitanya dimaklumkan anda TIDAK BERJAYA.....


sikit pun tak terkesan kat hati aku.

masa exam online hari tu aku jawab lambat setengah jam. masa tu aku gerak lambat dari Ijok ke Selayang untuk jawab exam. muka aku dah macam tikus.

kesian Lokman. salah aku yang lambat. hahaha.

lepas gaduh, memang takde mood lansung nak jawab exam. kehkeh.

dengan tak study apa-apa pun tambah pengetahuan.

bila tak berjaya rasanya tak perlu nak blame sesiapa.

bukan rezeki. tu je konklusi.

kbai. 

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.