Pengikut (Blogspot)

Selasa, 2 Disember 2014

kerjaya & masa depan (4), partner & other partner (6) : result ptd exam online

hello semua, selamat tengah hari...

keputusan untuk periksa PTD online hari tu. hahaha. aku baru teringat nak check.


Dukacitanya dimaklumkan anda TIDAK BERJAYA.....


sikit pun tak terkesan kat hati aku.

masa exam online hari tu aku jawab lambat setengah jam. masa tu aku gerak lambat dari Ijok ke Selayang untuk jawab exam. muka aku dah macam tikus.

kesian Lokman. salah aku yang lambat. hahaha.

lepas gaduh, memang takde mood lansung nak jawab exam. kehkeh.

dengan tak study apa-apa pun tambah pengetahuan.

bila tak berjaya rasanya tak perlu nak blame sesiapa.

bukan rezeki. tu je konklusi.

kbai. 

16 ulasan:

  1. sila cuba lain kali...hihi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah malas la.

      dah dua kali masuk ni.

      rasa malas dah nak amek kos mengarut yang tak kena dengan jiwa aku.

      hahaha.

      Padam
  2. Balasan
    1. betul cakap wan.

      rezeki memang kat tempat lain

      Padam
  3. boleh cuba lain kali. hehehe bukan rezeki lagi. mana tahu suatu hari nanti. :) Jom lawat mall baru di Putrajaya

    BalasPadam
  4. Alahai... tak pe... boleh cuba lagi next time... heheh

    BalasPadam
  5. Kalau dapat.. Buleh sampai 60th ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuhu.

      ko nak cakap aku dah cukup tua nak masuk kerajaan?

      Padam
  6. Mungkin bukan rezekinya kat situ, mungkin ada di tempat lain pula.

    BalasPadam
  7. Kalo ko tak sedih, aku pun takleh la nak tumpang bersedih. Kalo ada rezeki, next time ko cuba la lagi ye.

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.