Pengikut (Blogspot)

Jumaat, 26 Disember 2014

drama melayu (1) : zahira

hello semua, selamat tengah hari...

melayan drama Melayu secara online. bertajuk Zahira.

secara fantasi, it so sweet bile tengok Iqbal ni marah-marah kat Zahira. macam best jugak lah tengok telatah kalut Zahira yang cuak bila kena marah dengan majikan die. sweet sangat sweet.

tapi bile kena marah selalu, di alam nyata memang boleh bebal otak.

tu je komen aku. kbai. 


11 ulasan:

  1. Itulah bezanya drama dgn realiti...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe.

      sedangkan org yang duduk site kena maki hari-hari pun stress.

      Padam
  2. haha,, itu sangat betulll... drama hanyalah lakonan semata..

    BalasPadam
  3. nama pun drama.... mmg pyh nk jumpa di alam realiti.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kehkeh.

      takkan ada yang boleh terima kalau kena maki hari-hari.

      one more thing, kalau kena halau dengan majikan, for sure benti kan?

      Padam
  4. layan jugak zahira ni..nice drama..zati n idlan comel sgt.hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. aku pun layan akak kutu.

      best jugak cerita ni. antara cerita terbaik aku pernah tgk la.

      Padam
  5. Ros pun suka tengok drama ni. sweet je si Zahira tu dan macho je Encik Iqbal. hihihi

    BalasPadam
  6. mmg pun. Kalo realiti kena marah, takde makna nak sweet sangat. Pui. Eh tetibe emo.

    BalasPadam
  7. Salam perkenalan :)

    Syok layan cite Zahira ni. Suka tgk watak Iqbal. Macho and sweet je..

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.