Pengikut (Blogspot)

Selasa, 18 November 2014

mesyuarat mingguan (2) : menyelam sambil minum air

hello semua, selamat tengah hari...

selamat menjamu selera semua. kat bawah ni aku tulis semula, ape dalam entri aku sebelum ni. tapi bile jumpa Ncik Bos Botak, macam terkena balik lah kat aku.
more over sekarang tengah fokus nak ada cidb or pkk kelas rendah. teringin nak hasilkan kraf bermutu tinggi dari ladang dan jadi jurutera rekabentuk yang awesome.

Ncik Bos Botak : IWK ko macam mana?

Aku : nanti saya pegi bos. hari ni saya nak fokus buat design

Ncik Bos Botak : sehari boleh buat tiga kerja. makan, minum dan duduk.

Makcik Rokie : hekhek. patutlah ade peribahasa "menyelam sambil minum air" tok.

blur aku dibuatnya dengan rakan-rakan persatuan Ncik Bos Botak.

kbai. 

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.