Rajin Menyinggah

Kenal dari Facebook

Selasa, November 18

mesyuarat mingguan (2) : menyelam sambil minum air

hello semua, selamat tengah hari...

selamat menjamu selera semua. kat bawah ni aku tulis semula, ape dalam entri aku sebelum ni. tapi bile jumpa Ncik Bos Botak, macam terkena balik lah kat aku.
more over sekarang tengah fokus nak ada cidb or pkk kelas rendah. teringin nak hasilkan kraf bermutu tinggi dari ladang dan jadi jurutera rekabentuk yang awesome.

Ncik Bos Botak : IWK ko macam mana?

Aku : nanti saya pegi bos. hari ni saya nak fokus buat design

Ncik Bos Botak : sehari boleh buat tiga kerja. makan, minum dan duduk.

Makcik Rokie : hekhek. patutlah ade peribahasa "menyelam sambil minum air" tok.

blur aku dibuatnya dengan rakan-rakan persatuan Ncik Bos Botak.

kbai. 

9 ulasan:

  1. Dalam 1 buku yg aku baca...perempuan memang boleh buat banyakkerja dalam 1 masa. :D

    BalasPadam
  2. kita perempuan boleh buat multitasking.. :))

    BalasPadam
  3. sambil menyelam minum air kalau pandai, kalau tak pandai kang terapung2 di permukaan sahaja hahaha. eh takper..u can do it ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. kikiki.

      terapung timbul tkpe... kalo tenggelam?

      Padam
  4. Makan dan minum pun tak boleh buat serentak mas. Bagitahu Ncik Bos botak. Kena take-turn..

    BalasPadam
  5. kalau pndai blh smbil nyelam tu..kalau tak, terabur =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuhu.

      tak amek lagi kelas scuba diving....

      Padam
  6. memang kelebihan orangperempuan
    macam2 kerja boleh buat dalam satu masa

    BalasPadam

Jom komen ramai-ramai...



Si Tulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.