Pengikut (Blogspot)

Jumaat, 17 Oktober 2014

kerjaya dan masa depan (3), keluarga iskandar (2) : ujian online

hello semua, selamat petang...

bad mood. nak kerja bad mood. nak jahit manik pun bad mood. 

ada projek kena ugut nak terminate, di saat aku berusaha 110% untuk itu.

aku dapat peluang ambil periksa untuk jawatan PTD online.

aku cakap dgn mak tadi. mak cakap, usaha rajin-rajin dan sungguh-sungguh.

walau aku dah tua macam ni, mak cakap macam tu aku touching lah.

sebab aku dengar cakap mak-ayah suruh update spa lah aku dapat kena panggil periksa ni.

doa dan arahan mak-ayah kan makbul?

wallahualam.

kbai.

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.