Pengikut (Blogspot)

Rabu, 15 Oktober 2014

kerjaya dan masa depan (2) : menjahit manik

hello semua, selamat malam...

aku semenjak hilang anak-anak sudah pandai dan gila menjahit manik. bila kerja pulak, aku dah takde masa untuk semua tu. pagi, petang dan malam aku sibukkan diri dengan paperwork aku.

tapi aku ada impian nak jual veil pengantin manik-manik.

agak-agak dapat sambutan tak?

hurm. kbai.

8 ulasan:

  1. Balasan
    1. masih berligat dlm kepala ni nak mula mcm mana...

      huhu.

      Padam
  2. Salam. Hee semoga berjaya menjual manik-manik pengantin.

    BalasPadam
    Balasan
    1. takde satu pun yg siap lagi.

      anyway thanks...

      Padam
  3. Hilang anak-anak? kakak jadi blur pulak

    Apa-apa pun bila dah 'terjebak' dan menikmati baru tahu seronoknya. Cubalah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuhu...

      kakzakie, kite baru lepas keguguran kembar kite dua orang...

      Allah lebih sayangkan diorang

      :((

      Padam
  4. insyaAllah, ada sambutan, buat online, sebab sekarang ramai orang jual online, nanti nang nak khawin, tolong kasi diskaun laaaaa... :D
    pasal kehilangan anak-anak tu, insyaAllah , Allah ganti yang lagi baik :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh-boleh...

      kalau awak berkenan dgn design die....

      Padam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.