Pengikut (Blogspot)

Jumaat, 17 Oktober 2014

keluarga iskandar (1) : drama sitkom terbaik

hello semua, salam jumaat...

cerita kekeluargaan yang buat aku terkesan ialah sitkom Keluarga Iskandar. ye, terkesan sungguh. maybe hubungan aku dengan keluarga tak berapa baik dan mungkin jugak, inilah rancangan televisyen pertama yang aku serasi menonton dengan Encik L.

malas nak letak gambar. kbai.

6 ulasan:

  1. cara penyampaian ceritanya adalah satu idea yang segar.

    BalasPadam
  2. Yang ada susan lancaster tu ke? Dia punya timing selalu tak kena la dengan waktu lapang aku...

    BalasPadam
    Balasan
    1. sila layan online... mcm aku...

      huahua.

      serius tak menyesal.

      Padam
  3. yes...thats y favourite too, rasanya ni satu2nya drama melayu yang jujur, dan lucu hehehee.

    BalasPadam
    Balasan
    1. duduk german pun tengok cerita ni?

      terbaik...

      Padam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.