Pengikut (Blogspot)

Sabtu, 1 Mac 2014

U.B.A.H

hello semua, selamat pagi...

dah nak masuk tengah hari dah pun. 

hari ni aku rasa aku nak buat keputusan yang sukar  dan jika aku melepasi kesukaran ni, aku akan bermula sesuatu yang baru lagi dan lagi.

hidup ni kadang "terpaksa" buat perubahan.

salam sayang semua. adey-chiau.

17 ulasan:

  1. apa dia yang nak diubah tu?

    BalasPadam
    Balasan
    1. belum konfom la wan...

      dh konfom nanti aku bgtau la...

      haha.

      Padam
  2. mm.. ubah cara hidup..? hehe.. taktaulah nak teka..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ubah cara hidup tu terlampau besar kak nanie...

      rasanya nak ubah certain thing dalam hidup...

      doakan semuanya berjalan lancar...

      Padam
  3. ubah la, kalau pasti akan lebih baik...

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kaseh atas kata semangat kau botak...

      :)

      Padam
  4. terpaksa dan dipaksa.. memaksa dan paksaan semata.. buat lah perubahan jika itu yang terbaik untuk masa depan.. :D

    BalasPadam
  5. Ya, terpaksa membuat perubahan. Lumrah hidup bila berdepan dengan sesuatu masalah.

    BalasPadam
  6. kalo perubahan tu akan mendatgkan 1000 kebaikkn just go for it Punzel..chayokkkk

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. belum mampu lagi nak resign kak lyd...

      Padam
  8. ubah menjadi terbaik dari dulu lebih baik.

    nak gak tahu apa yang nak di ubahnya .

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuhu.

      tu la die. kena tengok mcm mana...

      Padam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.