Pengikut (Blogspot)

Khamis, 13 Mac 2014

partner & other partner

hello semua, selamat petang...

adakah seorang "partner" itu hadir dengan sikap kritik yang tinggi serta seorang yang tidak akan ambil sebarang kata-kata "other partner" sehingga "other partner" adalah salah jika memberi pendapat tentang kesalahan yang nampak nyata.

sudahnya "other partner" takkan pernah nak ambil tahu urusan kamu. "partner" adalah paling pandai, paling bagus dan paling "power". 

adey-chiau.



p.s : luahan perasaan je. hakikatnya "other partner" tetap duduk diam belakang "partner". hurrm.

15 ulasan:

  1. Other partner dah jd sleeping partner...hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. sibuk la topo... haha.

      takde maknenye sleeping partner.

      banyak bnd nak buat. penat.

      Padam
  2. Bia la org sebok...hahaha
    Owh...so...kau la the other partner ye??

    BalasPadam
    Balasan
    1. bukan kot...

      ni cerita pasal siapa ni?

      haha.

      Padam
  3. Kalau partner sykt ada sleeping partner memang biasa ikut aje Mas sebab just guna nama dlm board director itu aje...

    Tapi kalau partner dlm kehidupan harian kena ada tolak-ansur. Tak boleh tunjuk power nanti salah satu terjelepuk susah nak pujuk/pulih hubungan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. errm...

      malas ambil pusing lagi...

      huahua.

      Padam
  4. Partner itu jenis yang susah nak dibawa bincang. Aku pernah facing 'partner' macam itu. Dia ada power, dia rasa dia buat semua kerja, hakikatnya, kitaorang tolong, ikut everything yang dia suruh. last last masa post mortem, boleh pula dia cakap program itu tak menjadi. tapi tapi alih-alih dapat title the best project manager awards on a project yang dia cakap adalah 'rosak'

    BalasPadam
    Balasan
    1. huahua...

      the best thing is, bile benda ada silap.

      he will be blame somebody... and could be me also...

      haih ~!

      Padam
  5. Balasan
    1. haha...

      saling melengkapi if kata putus kite dapat.

      jika takde kata putus?

      Padam
  6. dapat partner yang terlalu suka mengkritik pun pening gak pale.... adoyaiii

    BalasPadam
  7. akak nak baca komen je. sbb kot2 terjadi pdku satu hari nanti, sekurang-kurangnya ada idea mcmn nak handle..hihi..

    BalasPadam
  8. partner pun manusia biasa. errr sesuai tak komen?

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.