Pengikut (Blogspot)

Jumaat, 7 Mac 2014

gas hidrogen yang mengeluarkan bunyi pop

Hello semua, selamat malam...

Seusai membaca beberapa entri dari blog Kak haNanie. Aku macam bersemangat nak bercerita. Hurrm. Macam mana aku harus mula ye?

Pasal isu UBAH last week, satu peratus pun masih tiada perubahan. Aku boleh dianggap macam tin kosong. Kalau kena tiup angin tu bergolek sana-sini bawak mulut bising. Padahal tak ade benda pun aku ni. Tapi bukan tin kosong dulu-dulu Abraham Graham Bell guna buat telefon ke? Huahua. Abaikan imaginasi aku ni.

Hidup ni macam roda. Hurm. Klishe bunyinya. Tapi dah hakikat. Lagi-lagi melibatkan reputasi kerja, nama pangkat gelaran, harta dan every single thing yang boleh dinilai oleh dunia yang fana ini.

Tu je. Adey-chiau.

p.s : bagaimana kite boleh mengenalpasti gas hidrogen dalam udara? bukan keluar bunyi pop ke? takde bau takde ape terus bunyi. tak terkejut semua orang? hurm...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.