Rajin Menyinggah

Kenal dari Facebook

Selasa, Februari 25

bila?

hello semua, selamat petang...

lately penat. nak tulis blog idea hanya bersarang dalam otak je. kerja timbun-timbun; tak cukup rasanya tujuh jam waktu bekerja. nak overtime aku malas.

ulang jauh. penat. 

bila nak pregnant ni?

errk?

hurrmm...

kbai.

26 ulasan:

  1. Kena ada rasa kaseh dan sayang dulu, baru melekat...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak cukup kaseh sayang rupanya...

      hahaha...

      what to do...

      Padam
  2. insyaallah de rezeki tak kemana...

    BalasPadam
  3. kan wazi dah muntah.. tak lama la tu Punzel..InsyaAllah

    BalasPadam
  4. Errrrr...bulan depan...hahaha...

    Nnt2 ade la rezeki kau tu...jgan risau...

    BalasPadam
  5. Wahhhh... dah masuk parental life dah kau. Okeh. Aku doakan kau cepat cepat pregnant. Amin.

    BalasPadam
    Balasan
    1. belum la...

      kalo dah aku cakap la kt sini sudah.... haha!

      Padam
  6. kena usaha lebih ni...hahahaha
    In sha Allah, ada rezeki Dia akan bagi :D

    BalasPadam
  7. usaha lebih time hari-hari yang subur kak punzel.. hehe semoga berjaya!
    banyakkan berdoa.. bila masanya tepat, pasti Allah akan bagi.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha...

      ni komen yg paling menarik...

      boleh dapat hadiah nie

      :)

      Padam
    2. sila lah beri hadiah. sy menanti dengan tangan terbuka. ahah!

      Padam
  8. Apa yang penting usaha, kerjasama dan doa.. Hihi..

    BalasPadam
  9. kena kurangkan tekanan..tenangkan fikiran.ehehe... di doakan moga adalah rezkinya nanti :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. kihkih...

      thanks atas nasihat...

      tak berapa nak tertekan pun. sebab takde orang bertanya pun bila dan bila... tp teringin la nak ada satu kan...

      Padam
  10. Bila balik rumah satu kakak pesan ni lupakan tentang kerja. Tidur pun sama. Relakslah barulah selesa dan mana tahu Allah bagi rezeki anak... kakak doakan dari jauh.. sabarlah.

    BalasPadam
  11. cik punzel, benda2 mcm ni biasanya kalau kita tunggu mmg terasa seksanya sbb lamaaaaanya... so, ko kena buat2 tak ingat je. fokus ke benda lain je. buat mcm biasa.

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul la jugak...

      stress punya pasal kan?

      Padam

Jom komen ramai-ramai...



Si Tulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.