Pengikut (Blogspot)

Rabu, 11 Disember 2013

serigala besar yang jahat

hello semua, selamat malam...

aku ada janji nak cerita pasal big bad wolf kan? here we go. bismillah...

isnin malam yang lepas, aku telah mengajak Ncik Afzal bersama dengan puteri-puteri beliau seramai empat orang semuanya untuk date ke big bad wolf; bookstore! ye ke bookstore? haha.

disebabkan pegi lepas kerja, terpaksa pulak bawak suami yang jadi tukang tangkap gambar macam gambar kat bawah ni. huehue.


Semua orang yang pegi, for sure excited tengok entrance ni!

first of all, terima kaseh kepada Kak Erin yang balik Ijok last week. sambil makan KFC sambil tu jugak canang pasal event wajib pergi dalam tahun ni.

gile tak gile. harga buku semua down more than 70%. sape tak pitam. kan kan kan?

masuk je, kite disajikan dengan architecture books. aku tak tau la arkitek suke or tak buku-buku macam ni and aku tak tau gak if the books supply their needs. 

aku yang engineer. for sure teruja melihat all types of house and building. aku bile nampak cuba transfer it to beam, columns and whatever sebab memang lain dari yang lain penciptaan die. maybe jugak buku-buku ni nampak lama bagi architects player. somehow harga die ringgit dua puluh lima ke bawah kot. sape taknak sebat. ye tak?

another player should enjoy this wolf maybe business player. banyak gile buku marketing, business, psiko and economics untuk dibaca dan diadaptasi. yang penting dengan harga mampu milik. kan?

buku masak dan buku kanak-kanak boleh dapat serendah ringgit malaysia tiga. gile ai gile... huhu.

jalan nak masuk memang jammed sikit tapi sekarang mungkin dah berkurang or mungkin bertambah. sampai sabtu je promosi ni. 

kebanyakan note and sketch book adalah sudah habes. rugi. hardcover punye sketch book harga lapan ringgit je. errr.

tu je. aku datang pukul 1000 malam dan keluar pukul 1230 malam. hari ni konon macam nak menyinggah lepas balik site Semenyih. tibe-tibe je kan, Selangor cuti. so takdak tujuan la nak pi sana. huhu.

sampai sini dulu cerita pasal big bad wolf. jahat betul serigala ni. adey-chiau.


p.s : Camelia called it as big bad whatever... haha!





Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.