Rajin Menyinggah

Kenal dari Facebook

Rabu, Disember 11

serigala besar yang jahat

hello semua, selamat malam...

aku ada janji nak cerita pasal big bad wolf kan? here we go. bismillah...

isnin malam yang lepas, aku telah mengajak Ncik Afzal bersama dengan puteri-puteri beliau seramai empat orang semuanya untuk date ke big bad wolf; bookstore! ye ke bookstore? haha.

disebabkan pegi lepas kerja, terpaksa pulak bawak suami yang jadi tukang tangkap gambar macam gambar kat bawah ni. huehue.


Semua orang yang pegi, for sure excited tengok entrance ni!

first of all, terima kaseh kepada Kak Erin yang balik Ijok last week. sambil makan KFC sambil tu jugak canang pasal event wajib pergi dalam tahun ni.

gile tak gile. harga buku semua down more than 70%. sape tak pitam. kan kan kan?

masuk je, kite disajikan dengan architecture books. aku tak tau la arkitek suke or tak buku-buku macam ni and aku tak tau gak if the books supply their needs. 

aku yang engineer. for sure teruja melihat all types of house and building. aku bile nampak cuba transfer it to beam, columns and whatever sebab memang lain dari yang lain penciptaan die. maybe jugak buku-buku ni nampak lama bagi architects player. somehow harga die ringgit dua puluh lima ke bawah kot. sape taknak sebat. ye tak?

another player should enjoy this wolf maybe business player. banyak gile buku marketing, business, psiko and economics untuk dibaca dan diadaptasi. yang penting dengan harga mampu milik. kan?

buku masak dan buku kanak-kanak boleh dapat serendah ringgit malaysia tiga. gile ai gile... huhu.

jalan nak masuk memang jammed sikit tapi sekarang mungkin dah berkurang or mungkin bertambah. sampai sabtu je promosi ni. 

kebanyakan note and sketch book adalah sudah habes. rugi. hardcover punye sketch book harga lapan ringgit je. errr.

tu je. aku datang pukul 1000 malam dan keluar pukul 1230 malam. hari ni konon macam nak menyinggah lepas balik site Semenyih. tibe-tibe je kan, Selangor cuti. so takdak tujuan la nak pi sana. huhu.

sampai sini dulu cerita pasal big bad wolf. jahat betul serigala ni. adey-chiau.


p.s : Camelia called it as big bad whatever... haha!





22 ulasan:

  1. Aku kalau g bookstore, aku selalu belek majalah hiasan dalaman. Huuu. Dulu cita3 nak jadi arkitek... huu

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama la kite...

      tp tak kesampaian kan kan kan?

      Padam
    2. Haah. Aku skang study benda yang more to business. Erti kata lain, financial. :3

      Padam
  2. saya tak dapat pegi le nampak gayanya tu.....

    BalasPadam
  3. Kalau kakak dekat nak kakak pergi Mas. Tapi itulah jauh dan tak ada masa dan keperluan sangat. Geram kalau sampai 70% discount mana tak berbaloi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul...

      kalo takde keperluan memang tak payah singgah pun tak pe...

      buku malay pun tak berapa banyak... baik lagi pegi terus kat PTS tu...

      Padam
  4. nasib baik aku tak pi, kalau tak abis duit aku... huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuhu.

      ape salahnye, setaun sekali...

      errrk?

      haha.

      Padam
  5. Balasan
    1. huhuhu.

      kalo repeat ni, aku rasa lebih banyak duit aku kluar...

      Padam
  6. Buku..sya pun mau..hehe..dulu ada masuk kelas lkj..cita2 nk jd arkitek jgk..tp...tp...sya pas buat sudut 90 darjah,60 dgn 30 je..hoho..yg lain suma fail..huhuhu.pastu terus tkar profesion..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuhu...

      kire ko dh smpai tahap interview...?

      hebat jugak....

      :)

      Padam
  7. BBW ni buat kite geram...murah giler kan. bila la BBW nak datang penang lagi..macam tahun lepas. tak sabar nak memborong buku.

    BalasPadam
  8. sure rambang bambang segalakan..!
    kalau pegi tempat mcm ni, tak mainlah kejap2..
    berjam2 pun mampu bertahan..!

    BalasPadam
  9. ramai blogger pegi BBW ni...aku je yang tak sampai lagi...paling best dia 24 jam kan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul.... 24 jam...

      ikut suka nak smpai pukul berapa...

      huhu./\

      Padam
  10. sy suka beli buku. lagi-lagi yang murah2 nih.. bacanya taktau lah bila. kihkih

    BalasPadam
  11. big bad whatever ni sampai esok je ke? sila la tunjukkan bukti2 pembelian yang telah ko lakukan itewww... heheh... aku nak tgk gak.,

    BalasPadam
    Balasan
    1. okey...

      malam jap lagi kalo rajen aku akan ceritakan semuanya!!!!!

      huahuahuaaaaa (gelak jahat)

      Padam

Jom komen ramai-ramai...



Si Tulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.