Pengikut (Blogspot)

Rabu, 4 Disember 2013

kredit sampai had

hello semua, selamat tengah hari...

mengantok. ungkapan sesuai untuk menggambarkan mata rabak aku ini hari.

bila kredit sampai had, terkongkong betul hidup.

semua yang kontraktor mesej tak boleh reply.

whatapps, wechat semua kat ofis je mampu. boleh la mereka send gambar progress.

kena kontraktor separuh abad, errm... lansung tak boleh nak buat apa.

nak menapak sendiri kat site, dari sehari ke sehari entah la...

memang kena bertenang dan tido sebentar. dh tak boleh nak berfikir ape dah ni.

nescefe pekat pun tak membantu aku untuk survive. 

assalammualaikum.

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.