Pengikut (Blogspot)

Rabu, 4 Disember 2013

kredit sampai had

hello semua, selamat tengah hari...

mengantok. ungkapan sesuai untuk menggambarkan mata rabak aku ini hari.

bila kredit sampai had, terkongkong betul hidup.

semua yang kontraktor mesej tak boleh reply.

whatapps, wechat semua kat ofis je mampu. boleh la mereka send gambar progress.

kena kontraktor separuh abad, errm... lansung tak boleh nak buat apa.

nak menapak sendiri kat site, dari sehari ke sehari entah la...

memang kena bertenang dan tido sebentar. dh tak boleh nak berfikir ape dah ni.

nescefe pekat pun tak membantu aku untuk survive. 

assalammualaikum.

15 ulasan:

  1. Sabar2 cik repunzel..jgn stress..berehat sebentar ok ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. sabar je...

      ni cuma orang cakap luahan perasaan...

      hehe.

      Padam
  2. kehkehkeh...kau ajar la dorg pkai semua apps tu...up to date sket ckap kt dorg...

    BalasPadam
    Balasan
    1. byk la kau...

      memang guna tu okey tapi lebih banyak penipuannya...

      kena hati-hati...

      Padam
  3. mesin pun kadang2 buat hal gak, ini kan pulak orang... rehat2...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hukhukhuk.

      mengada-ngada tak cukup tido...

      Padam
  4. masalah jugak tu. kredit ada byk lagi tp airtime dah expired. beli guna mebeng tu yu la kot.

    BalasPadam
  5. tido mmg jalan penyelesaian yg terbaik. heheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. baru bangun dan escape meeting.

      sekian terima kaseh.

      Padam
  6. mau sechawannnnn. i dah la ngantuk mandung2 gini, ni ada gang terasa laagi mengantuk hahaha. nak kopi lebih? I nak buat ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh jugak...

      bau-bau kopi dari German...

      haha.

      Padam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.