Pengikut (Blogspot)

Selasa, 3 Disember 2013

kisah dongeng saje

helloo semua, selamat petang...

betul orang cakap, kalau software tu okey je; mesti kite kerja dengan sungguh-sungguh. sambil tu angan berangan nak rumah macam tu jugak if ada duit. sedang sibuk menyiapkan pelan rumah mesra rakyat. i hope this is our final touch before construction. chaiyok!

aku ni seorang si suka angan-angan ada add satu fanpage yang aku tahu aku takkan pakai seumur hidup. errr, nak pegi mana ye tak? cuba klik link ni Kate Wedding & Evening Gowns. banyak lah pakaian pengantin orang putih yang cantik-cantik di mata. jom usha! 

Juliet
bile aku pandang baju ni aku teringat lagu "Love Story" yang dinyanyikan oleh Taylor Swift tu. Romeo take me somewhere we can be around... errr?


Cinderella
bile aku pandang baju ni pulak, aku teringat Cinderella. mungkin sebab reben besar nun kat pinggang tu. sweetnye. tapi kalau dapat pakai pun nak pegi mana kan? harhar.

Princess Hour - Korean
tahukah korang bahawa aku pernah gila dengan drama korea sampai tak tidor malam untuk habiskan 15 episod. dan cerita yang buat aku gile bayang macam tu ialah Princess Hour. haha, budak-budak kot time tu. kihkih.

Muslim Wedding Gown
usha dalam banyak-banyak gambar. ni lah satu yang muslim katanya. comel jugak kan. tudung tu kena tutup leher la tapi. tapi den dah selamat nikah dah. tak payah dah semua ni. haha! 

okey. mari kita buat kembali drawing. cukup-cukup la berangan tu kan. kalo teringin nanti sewa je pegi amek gambar studio. tak murah pun nak sewa if ada RM 300 ++ boleh la nak dibazirkan; untuk satu hari. kalau beli kos jadi ribu riban. dahsyat kan? 

bye-bye. assallamualaikum.





Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.