Pengikut (Blogspot)

Isnin, 11 November 2013

Mana Penglipur Lara Saya?

Hello semua, selamat petang...

Hari ni actually aku malas gile nak kerja. Tp aku kerja datang lambat.

Aku tau ia tak bagus lansung untuk reputasi aku. Orang yang best dalam company nak berhenti. Dah hantar surat resign pun. Terkesan gila terkesan dalam hati ni.

Walaupun ia tak membantu apa-apa dalam menjana ekonomi hidup aku dan mungkin akan menambahkan rasa menyampah orang lain terhadap aku, ape boleh buat? Aku dah lemah semangat dah.

Bulan ni dua orang ibarat pergi dari semangat diri aku untuk bekerja. Aku sedih.

Aku tak mampu macam dulu. Aku dah lali. Patut aku stay or lari dari semua ni?

Semua orang lebih hebat dari aku, biar lah masing-masing usahakan benda itu dengan terbaik.

Aku hanya semut merah... Hakhak. Macam lagu pulak dah.

Sekian saje versi merapu untuk hari ni. Adeychiau.

p.s : semoga Ncik Bos Botak dapat ilham berkenaan "court case" tu. amin.

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.