Pengikut (Blogspot)

Khamis, 14 November 2013

laksa

hello semua, selamat tengah hari...

waktu rehat. tapi tadi pun aku dah rehat terlebih-lebih. aku betul-betul rasa pening kepala sampai tak boleh nak drive. aku bukan gedik-gedik kawan. semalam sepatutnya ke kanan, aku ke kiri. entah ape jadi kat otak aku pun aku tak tahu.

Encik L decide untuk hantar aku hari ni. hari ni sepatutnya nak mintak cuti sakit. tapi dah kena jumpa dengan klien kat Shah Alam, Encik L yang hantarkan. siap temankan lagi tanpa merungut. kesian je susahkan beliau macam tu kan? dah aku sendiri tak larat nak drive.

lepas tu hantar pulak aku balik ofis, ni balik Ijok nak buat kerja. macam menyusahkan je kan? kan? kan?

dulu aku rasa aku jarang-jarang susahkan orang macam ni. hantar sampai depan pintu. aku memang selalu susahkan orang bab hantar berjemput ni. tapi selalunya separuh jalan je. separuh jalan lagi aku akan survive sendiri. 

kepala masih melelong entah mana. nak kata pregnant pun tak mungkin. sebab aku baru je beberapa hari bersih lepas datang bulan. mana ada possibility macam tu kan?

ok. nak makan laksa; sebab aku takde selera nak makan nasik. sekian. itu memang kelakar.

assalammualaikum. adey-chiau.


p.s : tajuk memang takde kena mengena dengan entri. haha, tengah pening kepala la katakan...



Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.