Pengikut (Blogspot)

Selasa, 12 November 2013

Demam

Hello semua, selamat pagi...

Encik L dah collapse sbb demam. Aku pun terkena jugak serpihan tu.

Cuma aku harap jangan demam berlalu pergi. Aku ingin kepala pening dan din dong tanpa aku perlu fikir apa-apa. Huahua.

Hati jugak demam. Rajuk aku memang takde orang pujuk.

Errm. Hidup bulan ni memang sedikit tegang dan sedikit payah.

November, please be nice with me. Assallammualaikum.

20 ulasan:

  1. moga kedua-duanya cepat sembuh :)

    BalasPadam
  2. ngape tanak demam berlalu pegi?

    BalasPadam
    Balasan
    1. bile demam kan mcm bengong kan...

      lepas tu tkya nk pk masalah banyak2... haha!

      Padam
    2. hahah, ada jugak org mcm ko ni. Mmg unik. Aku kalo demam nak cepat2 je baik sbb pening.

      Padam
    3. Kahkah...

      Ko takley dmm sbb ko dah ada anak kecik...

      Susah nanti...

      Haha.

      Padam
  3. get well soon...relax jangan cakap bulan ni tegang & payah, blom pun 1st half of the month...mana tau kot 2nd half nnt sume jadi better...macam bola pulak kan??hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang 1st half banyak bnd bagi aku pening... Kehkeh...

      2nd half boleh cuba lagi la maksud ko...

      Kire takkan menyerah kalah mcm tu?

      Padam
  4. Balasan
    1. Terima kaseh kak nanie...

      Lame tk jmpe akak kan kan kan?

      Padam
  5. demam best. bleh baring2, tdo tanpa fkr apa2. Haha. apapun, semoga cepat sembuh! :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tapi hari ni memang tak la nk baring tido semua...

      Padam
  6. Semoga cepat sembuh cik repunzel da juga suami.jgn lupa mkn ubt eh :D

    BalasPadam
  7. terima kaseh atas semua wishes...

    semua nye beransur pulih...

    ada saki baki lagi...

    insya-Allah dipermudahkan...

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.