Rajin Menyinggah

Kenal dari Facebook

Sabtu, Oktober 26

tiada kewajaran yang mampu aku berikan atas semua ini

hello semua, selamat pagi...

serius nak taip blog sehari demi sehari. tapi ada banyak benda yang aku sendiri nak off record dalam hidup ni. huhu.

diduga dengan macam-macam benda. bukan salah siapa-siapa semua ni. hanya hidup mesti kita teruskan. tak semua orang kite boleh jaga pun.

walau apa pun pilihan kita hari ni, memang akan menentukan siapa pada masa akan datang.

tiada siapa pun yang tahu selok-belok kehidupan yang terjadi; jadi tak wajar aku cerita sana-sini untuk buktikan apa-apa pada semua.

bila aku tak di dunia dia, aku anggap semuanya remeh. 

tapi sebenarnya impaknya besar.

dan bila aku dah merasai semua ni, aku semacam tiada pilihan lain.

let him go, set him free. wait for miracle come.

salam sayang semua. adey-chiau.




13 ulasan:

  1. nothing much to say...just saba byk2 ye..kita ada bhgian masing2..

    BalasPadam
  2. hidup mana yg tak diduga,bykkan sabar n sedia menerima..itu wajar bukan

    BalasPadam
    Balasan
    1. sabar dan sedia menerima...

      maseh kurang dalam diri ni akak kutu...

      sama-sama panas, sebab tu tak jadi ape kadang-kadang...

      bile, lelaki nak dengar cakap perempuan?

      huahua

      Padam
  3. Balasan
    1. jika kau tau hujung pangkal,

      mungkin penghakiman pada aku juga akan jadi lain...

      dan masa itu mungkin salah seorang akan terluka...

      Padam
  4. Setiap manusia pasti akan diuji...
    dan setiap apa yg berlaku, pasti ada hikmahnya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. menunggu hikmah datang...

      semoga segalanya dipermudahkan...

      Padam
  5. Apa2 pun hidup haru sditeruskan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul reen...

      tu satu kesimpulan yang paling pasti...

      Padam
  6. Apapun..harapbersabatpr dan bersemngat sllu ye repunzel :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks dengan kata-kata semangat awak...

      Padam

Jom komen ramai-ramai...



Si Tulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.