Rajin Menyinggah

Kenal dari Facebook

Isnin, September 30

video : get ready for the big event

hello semua, selamat petang...

malas ke mana-mana. siapkan kerja-kerja yang tertangguh. 

tidak terlibat dalam facebook, twitter dan instagram dan sebagainya.

fokus kepada drawing tajuk bakau pile. mencari "general notes" yang sesuai untuk membina sebuah surau di Sabak Bernam. peringkat cadangan aje pun. belum ada apa-apa kepastian lagi.

tapi entah kenapa aku minat gile kat seorang minah ni; Michelle Phan. aku rasa dari minggu lepas lagi aku dok cerita pasal beliau ni. haha! memang stail.

hari ni aku usya boleh kata semua video beliau dalam Youtube dan berminat dengan satu tips ini : 


"Get Ready for The Big Event" satu tips dalam masa seminggu, paling cepat untuk menghilangkan cela di muka untuk menghadapi majlis-majlis penting dalam hidup.

semoga perkongsian ini bermanfaat. assallammualaikum...


p.s : kena overtime sampai malam. yuuuuhuuuu ~!



14 ulasan:

  1. menanti hari bahagia ke nie...tahniah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. takde la... baru je lepas...

      tengok-tengok video rasa menarik nak share

      :)

      Padam
  2. Sempat lah untuk aku kan? Hihi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. sangat sempat lah kak dah...

      cara pun senang-senang je....

      Padam
  3. cam best je video tu. wajib tonton nih, Hohoho..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sila2 chip...

      Kalau rajen, usha semua video die...

      Padam
  4. Kau sama cam membe aku, suka sgt Michelle Phan ni. Haha! Dulu beriya membe aku ni promote MP ni pnye make up tuto suh aku tgk. Dea suka sbb MP ni cam takde la cantek sgt. Tp dea nampak kiut je bila wat tuto tu. Hehe.

    Vid kat atas ni aku suka part dea sapu deodorant tu. Comel je tgk. Hahaha! :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aku suka dia sebab dia tak bape cantik tp sbb kepandaian die make up die nmpk cantik. Ada usaha keras kt situ... Huhu.

      Die pndai melukis. Die sempoi...

      Tu yg aku teruja tu...

      Padam
    2. Haaaa camtu la yg membe aku tu ckp sbnanye. Dea tak bape cantek, tp kepandaian make up tu watkan dea nampak cantek. Eheh! Kena berguru ngan dea ni kan Punzel? :P

      Padam
    3. belajar dri semagat dia...

      belum umur 30 dah ada brand sendiri...

      gilak ah...

      aku pun belum ade design sendiri yang boleh dibanggakan :(

      Padam
  5. big event dah lepas dahg... ni cadang nak tambah satu lagi ni...

    BalasPadam
  6. Dulu I suka tengok the Phans ni. Kakak ipar michele ni kan yg mabeles giler mekap tu.

    BalasPadam

Jom komen ramai-ramai...



Si Tulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.