Pengikut (Blogspot)

Khamis, 12 September 2013

paling tidak bersedia

Hello semua, selamat pagi...

Hari ni kan tiba-tiba ada presentation spnb. Aku paling cincai slide show setakat ni. Serius. Tapi spnb panggil masuk ni dah 3 kali, kami maseh takde rezeki nak dapat satu pun. Entahla, aku ngan Ncik Bos macam give up pun ada. Ni betul-betul pergi sekadar pergi ni.

Kadang-kadang kita tak boleh nak buat semua benda dalam satu-satu masa. Macam majlis kahwin, cuti pindah barang, melawat saudara mara dan kerja. Memang tak boleh disatukan lansung.

Dengan perasaan kosong mempergikan diri ke presentation adalah kaku. Sangat tak berguna. Andai masa dapat diubah.

Sekian. Terima Kasih.

p.s : doakan yang terbaik!

Published with Blogger-droid v2.0.8

9 ulasan:

  1. Kakak rasa Ncik Boss pun punya rasa sama macam Mas juga tapi sekadar memenuhi undangan aje.
    Ini dikatakan serba-salah..

    Harap ok jugalah sebab dah 3 kali attend kan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Taktau la kite akak...

      Kite kesian tgk bos kite mcm tu...

      Kalau die salahkan kite pun kite redha...

      Padam
  2. Fighting..!

    InsyaAllah semuanya baik2 belaka.. :)

    P/s: Bulat tu kucing betina..hehehe

    BalasPadam
  3. moga dipermudahkan urusan ye! caiyok, caiyok :)

    BalasPadam
  4. usaha tangga kejayaan... kalau ada rezeki tu, adalah.

    BalasPadam
  5. malangnya masa tak boleh diundur kan puan :P

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.