Pengikut (Blogspot)

Sabtu, 21 September 2013

aktiviti sabtu takde meeting

hello semua, selamat pagi...

hari ni ngam-ngam tiga minggu bernikah.

mood aku masih mengantok.

terima kasih kepad Encik L yang menjadi suami yang memahami.

hantar atok ke hospital jam 3 pagi. aku pulak membuta di rumah.

mintak maaf sebab sejak beliau pegi hospital, hati aku memang tak keruan lansung kat rumah.

at the end, aku tak boleh tido. pukul 6 pagi beliau sampai rumah aku kecoh-kecoh nak lelap. yela, Encik L kejut aku ulang-ulang kali dan aku taknak bangun.

then, kena marah sebab tak prepare sarapan. 

ye, aku bersalah. i know it.

jauh dari sudut hati ni, aku nak prepare sarapan hari-hari.

perlu ke aku buat jadual sarapan pula?

entahla. 

aku janji kat diri sendiri nak siapkan paperwork jam 12 tengah hari. itu semua tak masuk akal sebab sekarang pun maseh belum mula menaip.

semangat tak kekal lama. sekian.

adey-chiau.




Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.