Pengikut (Blogspot)

Isnin, 12 Ogos 2013

syawal hari-5 : brainstorm perbentangan

hello semua, selamat petang...

kerja pun macam tak kerja. asyik main game je. minit mesyuarat entah mana. bosan!

ni bila dah nak keluar open house, baru terkedek-kedek nak buat. haha! idea pulak entah mana. 

presentation kepada Perdana Menteri. apekah itu?

jangan last minute kali ni. peluang sekali seumur hidup mungkin.

salam sayang semua. adey-chiau.


23 ulasan:

  1. Balasan
    1. jangan wow dulu...

      takut jadi haru!

      haha!

      Padam
  2. Good luck in presentation. Jangan present yg berkaitan dgn open house sudah.. hehe :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks reen...

      ooops, aku tak present, aku sebahagian team yang buat slide show saje...

      :)

      Padam
  3. biskut raya belum habis lagi ni

    maaf zahir batin
    dunia dan akhirat

    BalasPadam
  4. haibat .. kepada PM tu .. kalau saya pasti kecut perut.

    BalasPadam
    Balasan
    1. takot...

      rasa mcm takde benda nak present...

      Padam
  5. Balasan
    1. insya-allah...

      kamu pun doa yang terbaik ye...

      Padam
  6. wahh nk present dpn pm ke., btw gudluck cek punzel :D

    BalasPadam
  7. selamat petang untuk raya ke enam..
    ehh..dah enam yea...
    cepatnya masa berlalu...

    punzal nak jumpa PM ke..?

    BalasPadam
    Balasan
    1. selamat hari raya nur...

      insya-allah... sedang meeting bertingkat-tingkat.

      Padam
  8. bunyi presentation perdana menteri tu macam hebat je..:)

    BalasPadam
  9. fuyoooo weh nnti dah sukses hired aku weh ;p
    cayok!

    BalasPadam
  10. presentation??? PM????
    perhhh....

    selamat hari raya :)

    BalasPadam
  11. Balasan
    1. bukan pasal projek kerajaan...

      tp nakkan sokongan bina kompleks ibu tunggal...

      taktau la lulus ke tidak...

      Padam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.