Rajin Menyinggah

Kenal dari Facebook

Sabtu, Ogos 10

syawal hari-3 : mula bekerja!

hello semua, selamat pagi...

aku keje hari ni. rajin tak? haha! jimat cuti kahwin punya pasal. okey. takde nak cerita melebih-lebih.

aku takde kesempatan nak ucap selamat-selamat kat facebook atau sms atau wechat atau ape unless orang wish. itu pun ada yang aku terlepas pandang nak balas.

entah ape yang aku penatkan sangat aidilfitri ni. sambutan bagi aku biasa-biasa je. tapi ni lah masa nak spend time dengan keluarga kan.

insya-allah this is my last Syawal being single. doakan yang terbaik untuk aku ye. 

salam sayang semua; dengan sempoi tanpa terfikir untuk buat gambar ucapan dan dengan rasminya aku ingin mengucapkan:

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

MAAF ZAHIR DAN BATIN

JIKA SEPANJANG PENULISAN AKU NI ADA YANG SALAH FAKTA, SALAH TEKA DAN MENYENTAP SESIAPA SAHAJA DI DUNIA NI

KEPADA BLOGGER SEMUA, SEMOGA HARI RAYA NI MEMBERI SEJUTA KEGEMBIRAAN DISAMPING DAPAT MENGERATKAN SILATURAHIM SESAMA MANUSIA

tu je. nak mula buat kerja. baru pukul 10 pagi. lambatnye masa berlalu. adey-chiau.




21 ulasan:

  1. Kejap... saya pun kena gi kerja. Tunggu tau...

    BalasPadam
  2. Selamat hari raya cik rapunzeel :D

    BalasPadam
  3. selamat hari raya,,, maaf jika ada terkasar bahasa ketika memberi komen di sini

    BalasPadam
    Balasan
    1. selamat hari raya MM...

      takde ape yang membuatkan kite kecik hati pun...

      Padam
  4. kejapnya kau cuti.... aku isnin baru masuk kerja.. huuu

    selamat hari raya

    BalasPadam
    Balasan
    1. emm... kire kejap jugak awak cuti sebenarnye...

      Padam
  5. alaaaa..... mood raya belum habis la, cepatnya dah mula kerja.

    BalasPadam
  6. Salam kenal..salam lebaran!wah,cepatnya dah mula kerja? Jemput singgah blog saya juga ye hihi

    BalasPadam
  7. Selamat hari raya punzel...
    Maaf zahir batin...

    Rajinnya kerja....
    Nur masih bercuti...
    Lepas ni kena seru mood kerja baliklah nampak gayanya...

    Tapi punzel nak cuti kawin kan...
    Ehh..lagi bape hari je kan...

    BalasPadam
  8. selamat hari raya
    maaf zahir dan batin

    selamat bekerja.. jgn lupa bawa la sebalang dua kuih raya kat opis tu..

    apapun.. semoga tahun ni adalah tahun terakhir beraya sbg single.. mesti tak sabar nak tunggu raya tahun depan kan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak tau lagi bulan depan cerita macam mana kan...

      hehe!

      Padam
  9. selamat hari raya, dear..maaf zahir batin.

    dah kawin nanti...lagi sibuk bila bulan puasa dan raya tau..! hehe...apa2 pun all the best okeh...

    BalasPadam
  10. huhu awalnyer start keje...


    selamat hari raya :)

    BalasPadam

Jom komen ramai-ramai...



Si Tulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.