Pengikut (Blogspot)

Sabtu, 10 Ogos 2013

syawal hari-3 : mula bekerja!

hello semua, selamat pagi...

aku keje hari ni. rajin tak? haha! jimat cuti kahwin punya pasal. okey. takde nak cerita melebih-lebih.

aku takde kesempatan nak ucap selamat-selamat kat facebook atau sms atau wechat atau ape unless orang wish. itu pun ada yang aku terlepas pandang nak balas.

entah ape yang aku penatkan sangat aidilfitri ni. sambutan bagi aku biasa-biasa je. tapi ni lah masa nak spend time dengan keluarga kan.

insya-allah this is my last Syawal being single. doakan yang terbaik untuk aku ye. 

salam sayang semua; dengan sempoi tanpa terfikir untuk buat gambar ucapan dan dengan rasminya aku ingin mengucapkan:

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

MAAF ZAHIR DAN BATIN

JIKA SEPANJANG PENULISAN AKU NI ADA YANG SALAH FAKTA, SALAH TEKA DAN MENYENTAP SESIAPA SAHAJA DI DUNIA NI

KEPADA BLOGGER SEMUA, SEMOGA HARI RAYA NI MEMBERI SEJUTA KEGEMBIRAAN DISAMPING DAPAT MENGERATKAN SILATURAHIM SESAMA MANUSIA

tu je. nak mula buat kerja. baru pukul 10 pagi. lambatnye masa berlalu. adey-chiau.




Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.