Rajin Menyinggah

Kenal dari Facebook

Isnin, Julai 22

ramadhan hari ketiga belas : mood bukan selalu cerah

hello semua, selamat malam...

mengisi borang nikah online sangat susah. dengan line entah ape-ape dan dengan manusia yang taknak beri kerjasama. jadi tawar hati aku nak isi borang tu.

tambah pulak hormon tengah turun naik. malas layan. tidur sepanjang petang adalah lebih baik. 

malam pulak, layan kain baju yang ada lima enam trip nak basuh.

macam mana la nak kawen kalo jadual basuh baju 3 minggu sekali. hikhikhik.

okey. nak g stay up basuh baju. salam sayang semua. adey-chiau.

12 ulasan:

  1. bila isi borang dan xdapat kerjasama org sepatutnya..mmg bengangkan...

    psstt..mbasuh sampai sahur ke tu?
    selamat mendobi ye punzel... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuhu...

      mcm tu la gayanya...

      rasa lega tgk bakul tu dah kosong...

      Padam
  2. boleh je basuh baju 3minggu sekali kalau ko ade koleksi baju nak pakai yang cukup untuk tak payah basuh..sebulan sekali basuh pon takpe..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha!

      honestly bundle, aku maseh ada seminggu baju nak pakai...

      even kalau aku tak basuh baju semalam...

      :)

      Padam
  3. Balasan
    1. emmm...

      sebab duduk ramai-ramai satu rumah, so aku suke bagi peluang kat orang lain basuh baju dulu

      :)

      Padam
  4. Balasan
    1. takla susah tapi line selalu sangkut kalo guna chrome...

      kalo guna mozilla mgkin better...

      Padam
  5. xpe..kalo dah kawen, gilir2 laa membasuh..buat jadual plak..hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha.

      takde makne nak ade jadual-jadual...

      sendiri jugak basuh

      Padam
  6. Balasan
    1. banyak kan...

      rasa ada patut bawak g derma dah...

      :)

      Padam

Jom komen ramai-ramai...



Si Tulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.