Pengikut (Blogspot)

Rabu, 31 Julai 2013

ramadhan dua puluh tiga : bingkisan 5 : kad kahwin

hello semua, selamat malam...

penat ouh puasa-puasa ni. dengan banyak benda yang aku kena settle. sakit-sakit badan aku.

okeylah. cerita pasal kad kahwin yang aku degil tahap gaban nak buat sendiri. at last, Encik L menemani aku sepanjang malam menjadi tukang potong kad sambil aku print dan edit.

aku dengar lah beliau membebel sepanjang malam. cakap aku ni poyo; berlagak profesional. siapa nak bayar gaji beliau potong kertas dan bla bla bla. 

nak menitik air mata aku kena marah. bukan nak support lansung mental aku yang tengah serabut ni.

aku pandang je beliau. dengan harapan nak kena pujuk. lansung takde makna. 

peta belah beliau aku buat tulisan tak nampak. lagi lah aku kena bising kan. aku diam je; dah memang salah aku. aku betul kan lah balik.

at last, kertas bodoh yang dipanggil Encik L menjadi main kertas kahwin aku. beliau cakap bila dah print nampak tak bodoh sangat. 

esoknye terus tempah kat aku nak print at least 800 keping belah beliau. aiyoooh~!

ada yang aku hantar kedai dan ada gak yang print kat office. mana yang dan je. salam sayang semua. adey-chiau



Ini je lah paling cantik boleh pegi...

okey. sambung printing. adey-chiau.


p.s : anggap je la aku sedang menyusahkan diri aku.

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.