Pengikut (Blogspot)

Selasa, 30 Julai 2013

ramadhan dua puluh dua : collapse

hello semua, selamat malam...

penatlah. tido dulu. 

saje je tulis di blog instead status di facebook.

esok je la update ape jadi semalam dan hari ni dan mungkin esok.

dari pagi sampai petang driving. pagi sampai petang sesat.

pagi sampai malam.

penat!

adey-chiau.

17 ulasan:

  1. sejak tanggung tugas, line telefon akak masuk 3 kali ganda(40-50 panggilan sehari).. mcmana penatnya sesat, mcmtulah penatnya jawab phone..hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuhu.

      same la kite jawab call, pegi discuss.

      sana sini.

      bosan!

      Padam
  2. Selamat malam Punzel..
    Jangan lupa bangun sahur.. :)

    BalasPadam
  3. gudnite. nanti update balik ye.hehehe

    BalasPadam
  4. lamanya sesat ..

    * saya ketawa bila baca komen awak di entri terakhir saya pasal minum milo tu ..

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. mula-mula pegi kampung attap...

      lepas tu g subang, sesat sikit...

      lepas tu kat sungai buloh... memang sesat lansung sampai kuang...

      bengong!

      Padam
  6. pakai GPS tak? uhuu, GPS = guna pon sesat jugakk.,

    BalasPadam
    Balasan
    1. huahua.

      battery saya habis...

      pun tak guna gak...

      Padam
  7. Balasan
    1. dh install but still kalo battery mati. kite maseh tak boleh buat ape.

      hehe!

      Padam
  8. kalo kt kl tu sesat aku takut weh hehe

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.