Rajin Menyinggah

Kenal dari Facebook

Jumaat, Julai 5

ini baru romantik

hello semua, selamat tengah malam...

mungkin momentum kerja malam dah bermula. walaupun nampak ciput. walaupun tak kaya, ambitious tetap ambitious person. kerjalah sampai puas. 

tapi entri ni bukan cerita hal kerja. huargh. ngantok hamba kalau cerita hal kerja. biasalah kalau bertunang mestilah gaduh kan. basic la tu. sebab dah seminggu cakap bukan-bukan lalu mendoakan ikan jelawat Encik L mati; membuat Encik L maki aku balik. akhirnya beliau pujuk aku. hehehehehe.

kitorang selalu rasa diva beli makanan dengan air kat 7-Eleven. mungkin kitorang memang hamba Allah yang nampak suka membazir. tapi kitorang bukan tahap rajen nak ke pasaraya kerana sebotol air? not so us. 

mengambil kesempatan itu, semalam masa jumpa Encik L menghulur sekeping kad yang ada gambar Hello Kitty kat depan dia. suruh kumpul fairy wheel charm yang comel-comel macam gambar bawah ni.

Macam ni la Kad untuk Kumpul Charm

ala yang beli satu barang harga RM 3.90 lepas tu dapat satu sticker. kumpul 10 sticker then boleh redeem charm kat store. lebih kurang permainan basic la untuk kanak-kanak. 

aku dapat dah senyum dah... ni la baru namanya romantik. romantik tahap pembaziran. hekhekhek.

salam sayang semua. adey-chiau. 



p.s : kita bukan pecah, kita cuma bengkok je kan?







17 ulasan:

  1. ni yang nak nyanyi lagu p!nk tros. just give me a reason, just a little bit enough, just a second, we're not broken.. lalalala~ sambung cepat. hehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. aiyoo...

      awat feelin tengah2 malam ni?

      Padam
  2. gaduh2 manja.. hihi.. tapi, kenapa samapi doakan ikan Encik L mati?.. pasni, jangan doa dah gitu.. hikhik..
    teruskan kumpul setem tu, nanti boleh redeem ")

    BalasPadam
    Balasan
    1. sebab die nak lepaskan ikan tu dalam kolam nenek kite.

      pastu kite gado, kite tknk dh ikan tu... kite doakan la ikan tu mati...

      ** tp kite nak balik ikan tu hari ni. mintak2 die tak mati lagi

      :)

      Padam
  3. Dalam pada keras pun ada bunga dalam taman tu Mas. Macam inilah kakak suka:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha...

      Keras memanjang dan tak reti nak mntk maaf...

      Menci kena faham2 sendiri ni...

      Padam
  4. comelnya hello kitty tu nak kumpul la nanti dapat

    BalasPadam
  5. nasib baik aku tak romantik...

    BalasPadam
  6. Adehh...tergelam nur bila punzel doa ikan jelawat dia mati...sabooo aje lah....

    Ni dah okay lah ni eh...pujuk ke arah pembaziran gitu...hehehe....

    Nur xrajinlah kumpul2 benda tu ..hari tu kat guardian pun ada kumpul2 gak..tapi xkumpul pun..hehehe....

    BalasPadam
  7. Auw... romatiknya en. L. Hiks. :D

    BalasPadam
  8. lantak korang lah, janji bahagia... hehe

    BalasPadam
  9. alahai mmg romantik la.byk tu kenagan kt 7eleven.tua nti boleh cerita ke anak cucu.hakhak..

    BalasPadam
  10. Terasa romantik ko gan kucen ni.... ekekekek.. selamat mengumpul yeeee

    BalasPadam
  11. wohaaaa! apekah ini parti hello kitty!!

    BalasPadam
  12. Bertunang..bbiasa lah.. Darah manis... Tggu dh khwin nnt lagi manis... Nak lagi manis lepas nikah...jrgkn masa berjmpe masa drh manis(bertunang)

    BalasPadam

Jom komen ramai-ramai...



Si Tulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.