Pengikut (Blogspot)

Jumaat, 5 Julai 2013

ini baru romantik

hello semua, selamat tengah malam...

mungkin momentum kerja malam dah bermula. walaupun nampak ciput. walaupun tak kaya, ambitious tetap ambitious person. kerjalah sampai puas. 

tapi entri ni bukan cerita hal kerja. huargh. ngantok hamba kalau cerita hal kerja. biasalah kalau bertunang mestilah gaduh kan. basic la tu. sebab dah seminggu cakap bukan-bukan lalu mendoakan ikan jelawat Encik L mati; membuat Encik L maki aku balik. akhirnya beliau pujuk aku. hehehehehe.

kitorang selalu rasa diva beli makanan dengan air kat 7-Eleven. mungkin kitorang memang hamba Allah yang nampak suka membazir. tapi kitorang bukan tahap rajen nak ke pasaraya kerana sebotol air? not so us. 

mengambil kesempatan itu, semalam masa jumpa Encik L menghulur sekeping kad yang ada gambar Hello Kitty kat depan dia. suruh kumpul fairy wheel charm yang comel-comel macam gambar bawah ni.

Macam ni la Kad untuk Kumpul Charm

ala yang beli satu barang harga RM 3.90 lepas tu dapat satu sticker. kumpul 10 sticker then boleh redeem charm kat store. lebih kurang permainan basic la untuk kanak-kanak. 

aku dapat dah senyum dah... ni la baru namanya romantik. romantik tahap pembaziran. hekhekhek.

salam sayang semua. adey-chiau. 



p.s : kita bukan pecah, kita cuma bengkok je kan?







Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.