Pengikut (Blogspot)

Selasa, 2 Julai 2013

boring gaban gabanooo!

hello semua, selamat tengah malam...

boring. sebab tengah buat keje kan. kalau main game The Sim 3 belum tentu boring lagi sekarang ni. haha! mesej dengan Encik L pun tak boleh nak pakai sangat. janji nak layan mesej. phuui, dusta semua tu. dah tua dah sebab beliau cakap bosan mesej dengan aku. ye la kan... masa tiga bulan baru kenal dulu, kalau beliau mesej aku tak reply siap call tanye tengah buat ape. sekarang ni kerek tak bertempat. 

aku ni pemalas ke bodoh eh? aku selalu fikir.

kenape aku selalu tak siap keje yang bos bagi? pertama sekali sebab aku tak reti. bile aku tak reti nak buat aku jadi malas. 

bile aku malas, keje pun pending. 

jadi. aku malas berpunca dari kebodohan diri aku? gitu cerita nya? idak ke gitu??

haha. melalut. 

punca? 2 gelas air nescefe gelas besar. adey-chiau.








30 ulasan:

  1. Ehh...the sim 3..?
    lama dah Nur tak main game tu,
    duk layan candy crush jee..

    err..bukan bodohlah punzel,
    tapi pmalas kott...huhuh

    mcm nur hari ni..
    mmg moody gila, sampai bos tegur
    knp muka sombong..
    huhuhh

    BalasPadam
    Balasan
    1. the sim 3... baru install kat pc ni...

      tu yang malas nak buat keje tu...

      entah la bodoh ngan malas same je...

      org bodoh selalunye malas...

      haha!

      Padam
  2. hihi..kesimpulannya jgn malas2 naaa..

    BalasPadam
  3. Huuu.. aku pun kekadang cengitu jugak, bila tak tahu buat aku jadi malas..

    BalasPadam
  4. heeeeeeeeeeeeeeee sama la. aku tak suka buat benda yang aku tak reti nak buat. kalau benda yang aku terer zuppppppppppppp SIAP!! HEHEHE

    BalasPadam
  5. ayu pun kadg2 mlz jgak biler ngadap kerja jer.. ^_~

    BalasPadam
  6. rajin rajinkan la diri anda... huhu

    BalasPadam
  7. Buang jauh-jauh malas tu. (kakak pun kadang malas juga hihi...)

    BalasPadam
  8. eh tu bukn bodoh..dah kita tak tahu nak buat kan..nak buat lagu mana hhihi

    BalasPadam
  9. layan the sim rupanya..hehe. lama gak tak main sim ni. sekarang seronok melayan candy je...pagi petang siang malam candy. tu la punca kerja tak siap...hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. the sim kalo dah start payah nak benti...

      Padam
  10. kalau tak tau... google je... ehh

    BalasPadam
  11. ketupat palas ketupat pulut
    budak malas kerja ke laut

    BalasPadam
  12. dulu berantu gak game sims tu.dh lama kot tak main..

    kerja yg takn reti tu la bagus..satu challenging..at least bila kita tak reti kita belajar,bila kita belajar dpt la pengalaman baru.tu yg penting..:)

    BalasPadam
  13. Sama la dengan. Akak pon keja pending sebab tak reti nak buat. Tapi malas nak cari solution. Kehkeh.

    BalasPadam
  14. betul tu..samala kita..kalau x tahu nak buat sesuatu kerja tu,mulalah malas :)

    BalasPadam
  15. hehehe...malas dan bosan memang penyakit yang susah diubati. :P

    BalasPadam
  16. mungkin hang kena gi jog ke ambik fresh air ke vacation ke baru smgt keje? ngee

    BalasPadam
    Balasan
    1. pegi vacation...

      lame nye aku tak dengar perkataan tu

      :)

      Padam
  17. blh join game ini..hehe

    BalasPadam
  18. btulla. kalau kite pun same k. tak reti nak buat tu, buat nak explore lebih dalam ke apa kan. buat takat yang mampu pastu bila da fed up, tros dah rasa taknak buat. haha. bengong betei.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan...

      boring betul... agak2 tu sindrom nak tuka kije tmpt lain ke?

      Padam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.