Pengikut (Blogspot)

Selasa, 2 Julai 2013

boring gaban gabanooo!

hello semua, selamat tengah malam...

boring. sebab tengah buat keje kan. kalau main game The Sim 3 belum tentu boring lagi sekarang ni. haha! mesej dengan Encik L pun tak boleh nak pakai sangat. janji nak layan mesej. phuui, dusta semua tu. dah tua dah sebab beliau cakap bosan mesej dengan aku. ye la kan... masa tiga bulan baru kenal dulu, kalau beliau mesej aku tak reply siap call tanye tengah buat ape. sekarang ni kerek tak bertempat. 

aku ni pemalas ke bodoh eh? aku selalu fikir.

kenape aku selalu tak siap keje yang bos bagi? pertama sekali sebab aku tak reti. bile aku tak reti nak buat aku jadi malas. 

bile aku malas, keje pun pending. 

jadi. aku malas berpunca dari kebodohan diri aku? gitu cerita nya? idak ke gitu??

haha. melalut. 

punca? 2 gelas air nescefe gelas besar. adey-chiau.








Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.