Rajin Menyinggah

Kenal dari Facebook

Ahad, Jun 16

hancurkan gula-gula saga

hello semua, selamat malam....

minggu demam Candy Crush Saga. membentuk jalinan persahabatan.

Shida : kau dah sampai mana dah Candy Crush?

Aku : sampai level 30; asal ntah main asyek mati. dah 20 kali aku cuba. 

Shida : meh ler, aku mainkan...

Aku : okey...!

see, itu adalah persahabatan. 

sekian. takde motif cerita. adey-chiau.





p.s : walau kat mana dan ke mana aku pegi. kamu kamu kamu adalah sahabat yang baik. terima kasih. 

19 ulasan:

  1. Dah menjadi kegilaan ramai kan game tu..
    Nur dah level 50.. ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. terernye Nur...

      macam mana boleh lepas level tu?

      Padam
    2. Susah jugak Punzel, bape minggu Nur stuck kat level 43..pastu stop, dan baru2 ni je satu hari Nur terus lepas ke level 50...

      skrang ni, stuck lagi..huhuhu

      Padam
    3. member aku yang tolong aku tu dah sampai level 97.

      aku tak tau la ilmu hisab mana die pakai...

      haha!

      Padam
    4. benda ni kena tenang punzel, tak leh tension2..
      kalau tension mmg xnampak jalan penyelesaiannya..hehehe

      Padam
    5. huhuhu...

      betul...

      game ni tak sama dengan game yang dulu-dulu kan... yang diamond ke ape tu...

      sebab yang ni kena ada strategi

      :)

      Padam
    6. Punzel dah level bape...?

      Nur stuck level 60...
      Huhuhuhu....
      :(

      Padam
  2. akak baru main..baru level 29 tak lepas lepas huhu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kak...

      kite searas...

      sep sama-sama...

      hehe~!

      Padam
  3. haha,main jugak eh game ni..memang giler la game ni,ketagih jer bila main..haha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul...

      bile nyawa habis terus mintak kat orang...

      haha!

      Padam
  4. benci game nih. hehehehe. asik kalah je. ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuhu.

      same la kite...

      tak pernah sekali terus lepas.

      mesti kena cuba 2 3 kali...

      adoooi.

      Padam
  5. akak baru sampai level 52 :p

    BalasPadam
  6. tak tahu kenapa. Tpi memang Ros ketawa baca entry ni.. hahaha.. ringkas tpi menghiburkan hati.. :)

    demam candy crush!

    BalasPadam

Jom komen ramai-ramai...



Si Tulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.