Rajin Menyinggah

Kenal dari Facebook

Selasa, Mei 21

bunga-bunga matahari

hello semua, selamat petang...

baru balik dari site sekolah Raja Abdullah; area Kepong. kerja-kerja menyiapkan bilik guru. ada masalah dengan nak sambung paip ke sistem kumbahan sekolah. tak match dengan manhole sedia ada. sini tinggi, sana pendek. aiyoooh! pening.

badan selalu penat kebelakangan ini. badan Encik L pun sama kot. kami masing-masing kerja menggila. zaman sekarang zaman kejar mengejar. mana kejar nak beli barang hantaran. mana jugak kejar nak kumpul duit. haha!


Losyen Urut
losyen ni aku beli masa offer Guardian di Brem Mall. okey sekarang offer dah tamat. sebab tapak offer di Selayang Mall dan Brem Mall telah diganti dengan offer yang lain. sekian.

wangi giler! ya, aku giler dengan bau bunga matahari dari brand ni. semerbak wangi di taman hati betul. perasaan diva menerpa-nerpa.

kebaikan losyen ini adalah pakej untuk urutan. kalau sapu pada badan dan sendi, insya-allah akan keluar angin dalam badan. takde la banyak dalam 1% - 2% je kot. boleh jugak membantu untuk lawas.

disebabkan losyen ni dicipta untuk urut, jadi daya lekitan kurang. guna banyak-banyak pun tak terasa lekit tau. sooo amazing ~!

malam ni aku akan cuba untuk overtime. ya, over the time padahal tadi aku tido. bukan apa, tadi aku tak pegi site. dan takde result. macam mana nak buat report. kan kan?

salam sayang semua. nak pegi mandi atas rumah sat. adey-chiau.




p.s : oh... sayang, engkaulah jejaka idaman!








16 ulasan:

  1. haah generics memang rm5. semua barang dia rm 5,kan? yg sunflower memang wangi. ada satu lagi, akak pernah beli zaman study dulu shower gel warna kelabu, wangi juga. tapi cuma dia mcm melekit sikitlah lepas mandi.. tapi tetap wangi yg lama.. ;)
    bila dah kerja, tak pakai shower wangi2 dah. guna yg biasa je.. hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Emmm....

      Yg ni losyen kecik rm4. Losyen besar rm11.

      Kan kan wangi kan?

      Padam
  2. Kalau badan penat...apa lagi amik cuti dan rehatkan badan..hahaha

    BalasPadam
  3. Penat2 ni kalau dapat duduk berehat di spa msti bestkan? heheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. aah...

      tapi spa tak mampu nak g selalu...

      huhu!

      Padam
  4. Best juga ni kalau kakak dapat losyen urut macam tu Mas. Kakak urut guna minyak urut Wak Dakam... femes tau di Batu Pahat minyak ni..

    BalasPadam
  5. selalu jugak pegi guardian tapi tak pernah try lotion ni lah...selalunya beli pad jer...kekekeke

    BalasPadam
    Balasan
    1. guardian selalu buat sale pad ke?

      suka beli pad combo sekali gus utk 6 bulan sekali...

      sebab senang...

      Padam
  6. eh lama la tak guna brand perfume generics ni. betul, yang sunflower ni memang paling wangi dan sedap bau dia. dulu selalu bath foam dia..losyen tak penah try.

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul ke ada bath foam?

      tak pernah jmpa. dari dulu jumpa losyen je...

      Padam

Jom komen ramai-ramai...



Si Tulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.