Rajin Menyinggah

Kenal dari Facebook

Ahad, Mei 19

bingkisan

hello semua, selamat malam...

aku sebenarnya hari ni teman Cik Hawa pegi beli baju tunang kat Jalan T.A.R; secara tak lansung aku beli veil untuk nikah nanti. tak cantik kot. biasa je.

cuma, aku berfikir. di saat duit tengah suntuk ni. boleh tak aku nak buat simple je. hantaran basic dan baju yang biasa-biasa. boleh tak?

adoooi. adey-chiau.


p.s : takdak idea untuk update panjang-panjang. 





11 ulasan:

  1. vollleh... aja, berjimat cermat itu adalah sangat baik... banyak yang murah tapi cantik

    BalasPadam
  2. nape xde gambar veil. nak tgk ekekeke~

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum, bunda singgah

    BalasPadam
  4. yg ringkas tu pun sebenarnya lagi menarik... :)

    asalkan tuan empunya badan gembira... :)

    BalasPadam
  5. haah mas. akak pun ingat nak buat simple je nanti kot. nikah kurung moden biasa je(yg boleh pakai berulang utk event2 besar dikemudian hari). yg penting bajet selepas majlis. nak kena cari rumah sewa, kelengkapan rumah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la die nye...

      ingat nak basic-basic je

      :)

      Padam
  6. err, jarang boleh jumpa mpuan yg nak simple2 ni. bukan ke slalunya nak grand2. kahwin kan sekali bak kata mereka.

    BalasPadam
    Balasan
    1. mm.. ntah. mungkin sbb nak selepas tu yg grand. maksudnya, kena ada dapur, peti ais, mesin basuh dan tv lepas kahwin.. dan. rumah sewa.

      Padam
    2. hahaha.

      majlis sehari je kopi...

      cukup2 lah tu...

      aku sama mcm Kak Nanie, kalo nak berhabis biaq la pi kat benda2 tahan lama.

      mesin basuh satu pintu 20 kg, tv lcd 44 inch, peti ais 2 pintu, tempat ais kat luar dan bla bla bla...

      haha!

      Padam

Jom komen ramai-ramai...



Si Tulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.