Rajin Menyinggah

Kenal dari Facebook

Ahad, April 7

tender yang tidak difahami

hello semua, selamat tengah hari...

25% siap!
otak masing-masing dah tak pada kedudukan yang sebenar. masing-masing dah tidur merata dan buat perkara-perkara yang hilang akal. haha.

tender yang nak dihantar esok memang bukan-bukan. melawat tapak seminggu lepas. dan seminggu buat rekabentuk. hilang akal. untuk satu-satu bidang untuk orang akan reka selama empat bulan baru boleh cakap yang rekabentuk tu matang dan menyeluruh. 

aduhai... zaman sekarang ni perkara profesional diambil mudah. nanti kalau ada masalah golongan ni jugak yang dimaki-maki; membuat sesuatu keputusan secara tidak profesional.

bukan klien juga perlu menjadi seseorang yang lebih profesional dalam berkeputusan ke????

salam sayang semua. adey-chiau.





18 ulasan:

  1. Balasan
    1. pastilah tak sempat...

      but the most important thing adalah kesungguhan!

      huhu.

      Padam
  2. alamak.. tak faham la pulak. hehe. takpe, yang penting sabar tau. kena selalu senyum walaupun hakikatnya stress.

    BalasPadam
  3. Stresss giler ni..4 bulan punya projek dikecik kpd seminggu..huhuhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha....

      Taktau la ape sebab... Tengah buat sampah ni...

      Padam
  4. nak tak nak.. kena gak siapkan.. moga dapat diselesaikan dalam jangkamasa yang ditetapkan.. ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulillah siap...

      apa adanya tu lah namanya rezeki kan...

      lepas ni tawakal aje la...

      :)

      Padam
  5. kedua2 pihak harus sama2 bersikap professional... hehe

    BalasPadam
  6. aku pun x faham....hahaha...

    BalasPadam
  7. err.. drawing ada cop kan? org akan kejar si pengecop sbb dia yg sahkan drawing..

    BalasPadam
    Balasan
    1. emm...

      yelah... agak2 ler nak design satu taman perumahan 420 unit rumah 2 minggu...

      pelik2...

      Padam
  8. haha.. kalau orang cari bos, bos akan cari kita! erkkk!

    BalasPadam
    Balasan
    1. kena benti kerja dulu ni!


      larik....


      haha.

      Padam
  9. err.. jangan stress2 ek.. :D

    BalasPadam
  10. Kelakar betul client mcm tu. Tapi org ckp client is always right, so kena buat juga mengikut demand yg bukan2 mcm tu, betul tak

    BalasPadam

Jom komen ramai-ramai...



Si Tulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.