Pengikut (Blogspot)

Isnin, 8 April 2013

kelegaan itu satu nikmat geng!

hello semua, selamat petang...

tender dah selamat dihantar. yeay.

masa untuk rehat dan fikir surat-surat yang perlu dan tertunggak minggu lepas. tapi mengantok datang secara mengada-ngada. tidur dulu lah le, hai sekalian alam.

petang ni. ya, nak basuh baju. ada 3 bundle kau. bundle?

haha. adey-chiau.

24 ulasan:

  1. Assalamuailkum...

    kunjungan pertama kali disini, sambil follow di #384... salam kenal, salam persahabatan dari De di Indonesia
    Terimakasih sudah mampir di blogku :)

    BalasPadam
  2. fuh lega la kan..3bundle?hantar dobi jer la.hakhak

    BalasPadam
  3. kunjungan perdana gan..
    salam kenal dan sukses terus.

    BalasPadam
  4. apasal la nak susah2 basuh baju
    bulan depan boleh basuh juga maaa...

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha!

      bulan depan dah takde baju dah

      :)

      Padam
  5. alaaaaa basuh pakai mesin je. jurutera takkan nk basuh dgn tgn 3 bundle baju tu. hehehehehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memangla guna mesin... Tp kena ditunggu baju tu yg tkde masa... Berapa trip tu... Haha.

      Padam
  6. mintak ampun mesin tu....tak sanggup nak basuh baju ko yg banyak tu...hahaha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha...

      menjerit die weyh, kadang-kadang die buat perangai taknak pusing ko tau...

      bodo ~!

      Padam
  7. hahaha...die nak mintak ganti baru la tu...kasik besa sket...yg agk2 bole tampung 4 bundle bju ko dengan skali sumbat...hahaha...ngam tak??kan senang tu...xde buang mase ko nk tgu 3 4 round...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kahkah... Aku rasa kan kalo mesin paling besar pun still kena basuh 2 kali la po...

      Agak2 ko nk sponsor mesin basuh tak masa aku nikah nanti? Huhu

      Padam
    2. gile la...bpe kg lgsung kain baju ko?mmg btol banyak tu...hahaha...

      kehkehkeh...kalo nk org sponsor, jwbnye ko dpt mesin semi-auto yg 3kg tu je la...nak??

      Padam
    3. Tak mau....
      Tu 10 trip tk habis lg baju aku...

      Adoooi...

      Padam
  8. wowow banyaknya tak basuh! pemalas :P EHEHEHHE :P tapi tak susah pon basuh masuk je dalam machine :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang ku tengah MALAS giler kau.... Kalo boleh lps kawen nk ttpkan peraturan yg bkn aku basuh baju.... Agak2 diperkenankan tak?

      Padam
  9. 3 bundle?
    haha.. akak pula byk kain nak dilipat. tapi asal balik kerja je, dah malam, asal malam je, nampak katil..zzzzz

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lipat kain okey lg la... Sebabnye lepas basuh mas terus sangkut..
      haha

      Padam
  10. banyknyee stock bape bulan tuh? haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Stock baju semua ada sebulan plus plus insya allah ada... Huhu

      Padam
  11. Gua hrp lu dh.bsuh bju2 lu.akaka :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. harapan tinggal harapan...

      kikiki.

      maseh berendam dalam mesin basuh

      :))

      Padam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.