Rajin Menyinggah

Kenal dari Facebook

Isnin, April 15

isnin toya : ke BSC kerana tandasnya

hello semua, selamat malam...

malam ni aku tumbang. sakit perempuan bulan ni buat aku tak termampu nak buat kerja lebih masa. aku sedih jugak; sebab aku tak reti pun nak buat lukisan tile. lebih baik la upah orang kan. 

tadi disebabkan klien mintak pergi melawat tandas kat Bangsar Shopping Center; kami satu pasukan yang diketuai oleh Ncik Afzal menapak kat sana. 

ingat nak makan kat Chili's (Cabai) tapi nak buat ubahsuai la pulak. lansung tak merasa lagi nak makan rasa ayam pelik tu. kihkih.


Tile Jenis Mosaic - Tandas GF BSC

memang tempat yang aku pergi ni aku takkan pergi kalau tak kerana tandas ini. adoooi. memang kedai beli-belah orang kaya yang mementingkan gaya. harga jam 59k? masya-Allah aku nak letak dalam hantaran. 

tengoklah aku yang serabai itu; muka memang cukup toya sebab badan tak berapa sihat. aku pun tak cukup ceria   gelinjat memerhatikan tandas yang cantik dan meriah ini.

takde mood. tapi gedik nak menulis. selamat malam...



p.s : sekali betulla kawan tu demam. hahahaha. 



16 ulasan:

  1. gelinjat? muhun pencerahan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ooouh...

      gelinjat maksudnya tak duduk diam...

      hihi.

      Padam
  2. Tandas..?
    Gila gempakkk..!

    MOga cepat sembuh,
    bykkan minum air suam ye... :)

    BalasPadam
  3. I quite like tandas kat BSC tu, zaman I lepak sana dulu2 la. skang dah banyak berubah kan, dah makin meriah. Tapi tkader la I soppin soppin sana, I pun ke sana untuk tandas dia jer hahhaa.

    BalasPadam
  4. tandas pun dh mahal..barang dlm kedai tu lg mahal ler hehehe

    BalasPadam
  5. hari tu aku baru je nampak jam tangan harga RM230K ternganga mulut weihh

    BalasPadam
  6. tandas eksklusif lagi elit. dah masuk rasa tak nak keluar..punya lah selesa. apa pun.tandas tetap tandas. yang penting bersih.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aahkan..

      Kalo tandas lawa tp kotor pun tk lalu jugak weyh...

      Padam
  7. cantiknya toilet! new word...gelinjat?

    BalasPadam
    Balasan
    1. gelinjat...

      eh, tak familiar ke perkataan tu?

      maksudnya tak duduk diam...

      Padam

Jom komen ramai-ramai...



Si Tulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.