Rajin Menyinggah

Kenal dari Facebook

Selasa, Mac 5

rindu sayang kamu

Hello semua, selamat malam...

Aku betul-betul sibuk. Sampai takda masa nak tengok blog. Rindu gila kot.

Ncik Bos Botak bertuah. Sekali projek lekat bertimpa-timpa. Aku berharap semuanya kami dapat mula dan tutup dengan baik.

Kadangkala projek banyak ni bukan kejayaan kan. Tp dugaan.

Jadi setiap hari adalah hari berusaha. Ye bukan?

Kawan-kawan blog. Sangat rindu nak singgah blog kamu semua. Sayang kamu...

Published with Blogger-droid v2.0.8

20 ulasan:

  1. eh, awak rindu kite tak?.. hihihi

    BalasPadam
  2. siapkan kerja dulu..biar missing lama2 sikit2 takpe,yg penting periuk nasi kena jaga..:)

    BalasPadam
  3. akan jadi dugaan apabila semuanya di buat last minute :-)

    BalasPadam
  4. sekeh jer kepala bos botak tu..-_-"

    BalasPadam
  5. Selesaikan kerja anda..itu penting

    BalasPadam
  6. bz bz pun jgn lupa jaga diri tawww! :)

    BalasPadam
  7. selamat merajinkan diri.. Hehehe..

    BalasPadam
  8. takpe projek banyak....... akhir tahun bos botak bagi bonus beriban-riban

    BalasPadam
  9. kerja mmg camgitu...ada pasang surut nya....sabar jer ok

    BalasPadam
  10. tahniah kerana dapat banyak kerja dan tugasan
    mesti banyak dapat bonus nanti

    BalasPadam
  11. salam...banyak kerja baru best,kurang la goyang kaki mcm akak ni..hehe tengah kurang kerja skang nih,jd bole rileks sikit

    BalasPadam
  12. setiap hari adalah hari berusaha, ya aku setuju yang ini. sangat positif bunyinya. :)

    BalasPadam
  13. bila kerja banyak mesti rasa masa cepat berlalu kan..

    BalasPadam
  14. sy dtg sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    BalasPadam
  15. rindu jugak niiii,semoga awak tabah menjalani liku-liku kehidupan :)

    BalasPadam
  16. samalah saya sibuk gak lpas start kerja neh...x pe sbuk2pn membe x lupa..ada kelapangan kompom jenguk...hihihihi

    BalasPadam

Jom komen ramai-ramai...



Si Tulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.